YON-KA: грижа, която ни прави щастливи

0
718

Имало едно време в Париж… Годината е 1954. Създадена е компания, която има амбицията да се превърне в една от водещите в индустрията за красота в световен мащаб. Тя извлича аромата и благотворния ефект на морските водорасли и го подарява на нашата кожа.

Нейните основатели са двама братя – ботанистите Mühlethale. Те разтварят ароматни масла в емулсии с високо водно съдържание. Така се случва чудото: YON-KA се превръща в пионер на естетичната ароматерапия и фитотерапия. За да може днес с основание да се нарече един от лидерите в производството на висококачествени продукти с грижа за кожата.

Днес компанията е собственост на Laboratoires Multaler. Продуктите й се предлагат в 37 страни и са ценени високо от милиони потребители – мъже и жени. Наскоро брандът ни изненада с After Sun Lotion Tan Extender. Това е уникален лосион за задържане на тена. Придава златист блясък, хидратира, регенерира, изглажда и прави кожата сатенено мека. Помага за по-дълго задържане на придобития естествен загар и има автобронзиращ ефект благодарение на включения DHA.

Свят на аромати, нежност и хармония, за който сме благодарни и където наистина се чувстваме щастливи.Това е YON-KA: изкешуние, събрало магията на морето и предоставило я щедро в нашата действителност. В името на красотата.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here