SVR – прецизният поглед към красотата

0
662

Лаборатории SVR – това е име, което говори много. Нещо френско, нещо качествено, прецизно и… неповторимо. Продукти, които връщат красотата и младежкия вид на милиони жени по света. Продукти, които ни карат да се чувстваме добре.

SVR се раждат в далечната 1965 год. във френската област Пикардия, благодарение на усилията на Симон и Робер Вере. Днес брандът изнася в над 45 страни.

Козметичните средства, които предлага, могат да се разделят в 3 категории – дерматологични, дермоестетични, грижа за личната хигиена. В първата категория могат да бъдат открити продукти, които се грижат за всички типове кожа, но също и за кожата на бебетата и децата. Предлагат се и такива за склонна към зачервяване кожа. В продуктовата гама за дермоестетични грижи се предлага козметика срещу първите бръчки, депигментираща, за специфичните нужди на кожата, както и такива с лифтинг ефект за над 35- и над 45-годишна възраст. В третата категория ще открием средства, които ни осигуряват слънцезащита, протекция, хидратация, срещу изпотяване и продукти, които се грижат за капризната суха кожа.

Ние – българските клиенти на SVR, имаме удоволствието също да се възползваме от европейското качество на марката. Понастоящем тя е една от водещите на родния пазар и… без съмнение ще завоява още по-силни позиции. Защото е наистина добра. Защото е прецизна. Качества, достатъчно редки, за да ги оценим.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here