Sante BG

0
767

Фирма “Санте БГ” е на пазара от 2003 г. През това време компанията се е утвърдила като надежден вносител на редица познати по целия свят брандове като LPGPower PlateViora. Но ние не спряхме дотук и продължаваме да се развиваме като доказателство за това са увеличаващият се брой марки, които представяме на българския потребител. С гордост можем да заявим, че вече сме представители и на френската елитна козметика Gatineau, както и на био-козметичните продукти на лидера в бранша – Bio Secure.

     LPG Systems
Повече от 25 години LPG изпреварва своето време. Патентованите технологии на LPG за третиране на съединителната тъкан продължават да еволюират и изненадват с положителните си ефекти върху здравето и красотата. Тяхната ефективност,  подкрепена от над 85 научни изследвания и 50 публикации, ги правят световен лидер в механичното разграждане на мастните натрупвания.
Какво представлява ендермологията?
Ендермологията е наука за стимулация на клетките, разработена от LPG. Чрез механо-стимулацията, която е безболезнена и  неинвазивна, се реактивират латентните клетки, намиращи се в дълбочина.
Как действа?
Процедурите се изпълняват чрез професионалното приложение на Cellu M6 апаратите. Roll (валяците) и Lift (клапите) на процедурните глави третират различни области от тялото и лицето по 100% естествен начин. Механичната стимулация на повърхността на кожата изпраща сигнали на голяма дълбочина в клетките, като по този начин стимулира производството на колаген и еластин или активира липолизата. LPG техниката е единствената механична, естествена и неагресивна техника, която незабавно разгражда мастните натрупвания и стяга отпуснатата кожа.
Само за 12 процедури се постига:
70% – по-бързо разграждане на мастните клетки
240% – повишено производство на колаген
140% – повишено производство на еластин

   PowerPlate
Иновативната вибрационна технология на PowerPlate увеличава силата и укрепва общото здраве, спомага за намаляване на излишните килограми, оформя мускулите, редуцира целулита и видимо стяга кожата. Вибрациите на PowerPlate разтягат мускулите и предизвикват ритмични контракции – до 50 в секунда (в зависимост от честотата на вибрациите).
Изключителни резултати с PowerPlate:
· Увеличава силата (главен ефект)
· Подобрява гъвкавостта
· Ускорява кръвообращението
· Повлиява хормоните (намалява кортизола и стимулира отделянето на ендорфини)
· Повишава костната плътност
· Редуцира болката
· Спомага за по-ефикасно отстраняване на киселините
· Ефективно намалява подкожната мастна тъкан и целулита
· Видимо стяга кожата
· Помага за по-ефективното съхранение на колагена
· Оформя мускулите
· Гарантира естетичен вид на тялото
Тренировките с PowerPlate са сравними по ефективност с класическите тренировки.
Тренировките с PowerPlate се препоръчват при:
· Задържане на течности
· Наднормено тегло
· Отслабване на съединителната тъкан
· Смущения в метаболизма
· Нарушено кръвообращение
· Миастения – мускулна слабост
· Мускулна атрофия
· Други
Основно трениране на силата с PowerPlate:
· Всички упражнения се извършват без да се движи тялото (статично)
· Мускулите се тренират под напрежение
· Дишането остава равномерно
· Всяко упражнение се извършва само веднъж
· Тренировките не трябва да се извършват по-често от 3 пъти седмично
· Между тренировките трябва да има интервал от поне 48 часа.

Козметика Gatineau
Основната цел на GATINEAU е винаги да бъде в центъра на естетичните проблеми на жените и да отговаря по-прецизно на техните нужди и изисквания, свързани с красотата. Фирмата празнува годишнина от създаването на един от най-известните си продукти Defi Lift 3D, получила наградата „Оскар 2003” за авангардна технология на Cosmetique Magazine. Днес GATINEAU предлагат няколко продуктови линии, отговарящи на нуждите на съвременната жена: почистваща, аnti-age, основна грижа за млада кожа, регенерираща, чувствителна кожа, суха кожа, дехидратирана кожа, за блясък, избелваща. линия за тяло и слънцезащитна. За всеки вид кожа, за всеки проблем, независимо от възрастта – има решение!

Първата органична марка BioSecure, която се отнася с грижа към всички членове на вашето семейство.

   Марка, която показва отдаденост благодарение на своите правила:
• 100% от продуктите са с органичен характер.
• Продуктите са сертифицирани по ECOCERT и имат сертификата COSMЕ’BIO в съответствие с изискванията за екологична и органична козметика.
• Дермокозметика, гарантирана от Лабораториите BIOPHA.
• Удоволствие, което едновременно ефективно и носи сигурност.
Продуктите комбинират фармацевтична прецизност с преимуществата на екологичната и органичната козметика. Пълната гама включва 11 продукта за лична хигиена още от детска възраст, 8 продукта за грижа за лице и тяло и 3 продукта за грижа за нежната бебешка кожа.
BioSecure продуктите са тествани под дерматологичен контрол, не съдържат алергизиращи съставки, ароматизатори и парабени. Подходящи са за всеки тип кожа, включително и чувствителна.

Нашият гъвкав екип винаги е в готовност да ви подпомогне с нужната ви информация. Регулярно извършваме обучения с международните тренери на представляваните от нас производители, Предоставяме всички необходими рекламни материали за популяризиране на марките. Всячески се стремим да бъдем в услуга на нашите партньори и клиенти. За да се убедите в истинността на тези твърдения станете част от семейството на “Санте БГ”!
За повече информация:
 тел.: 02 852 00 99, GSM: 0888 441 193, www.santebg.com   

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here