POWERSPA Най-новият и ултрамодерен неинвазивен метод за подмладяване

0
622

Не е тайна, че ние, жените, се стремим да съхраним младостта и красотата си въпреки неумолимия ход на времето, който оставя следите си под формата на бръчици, сивкав и повяхнал тен, отпускане на кожата. Затова и непрекъснато сме в търсене на различни методи за премахване признаците на стареене. Ще ви запознаем с най-новия неинвазивен метод за подмладяване с апарата за клетъчна стимулация POWERSPA. Имам щастието да съм сред първите клиенти, докоснали се до терапията с авагардния апарат за клетъчна стимулация, и уверявам ви, че ефектът е видим още след първата процедура – по-гладка, стегната и сияйна кожа. И се увеличава с всяка следваща!

Апаратът използва специална биотехнология, за да придаде жизнена енергия на клетките, да повиши техния метаболизъм и забави стареенето им. Целта е клетъчно подмладяване на кожата, стегнатост и еластичност. Действието е на дълбоко клетъчно ниво. Той прави дълбок, акупунктурен масаж, като по този начин активизира клетките, особено остарелите и безжизнени, които са отговорни за преждевременното стареене и умора на кожата. Подобряват се жизнеността и метаболизма на клетките, повишава се енергията им, а това на практика означава стегната, сияйна, еластична и подмладена кожа.
Действие:
· Стимулира клетките, подобрява клетъчната абсорбция.
· Прочиства меридианите, дренира лимфата.
· Изглажда лицевия контур, повишава еластичността на кожата.
· Затваря порите и избистря тена.
· Заличава бръчките.
· Премахва торбичките под очите и стяга околоочния контур.
· Релаксира шийните мускули.
· Изглажда набръчкани устни.
· Възстановява деликатната кожа.
· Постига се видим ефект и дълготрайни резултати без увреждане на тъканите.

Как протича процедурата?
 
Първа стъпка Работа с лифтинг накрайник
Кожата на лицето, шията и деколтето се почиства, след което се нанася подходящо количество продукт – YON-KA Masque №1 (препоръчително е използването на хидратиращ продукт).
След това се използва накрайникът за лифтинг, който има дрениращо действие.

Втора стъпка 3D лифтинг на лицето
На лицето, шията и деколтето се нанася необходимото количество козметичен продукт — YON-KA Advanced Optimizer Fluid, като се използва накрайникът за 3D лифтинг, за да се редуцират бръчките и да се подобри абсорбцията на кожата. 3D накрайникът има две окончания – с плосък и топчест край. С плоския се масажира лицето, а с топчестия – носът, околоочната и околоустната зона.

Трета стъпка Маска за стимулиране на клетките
Поставя се навлажнена маска от нетъкан текстил, върху нея се нанася маската за активиране на клетките, за да се затворят порите и да се възстанови гладкостта и мекотата на кожата.

Финална стъпка
Отмиване и нанасяне на финален продукт – YON-KA Advanced Optimizer Fluid. Продуктите и количеството, използвани при терапията с този апарат, варират в зависимост от нуждите на клиента.

За контакти: Splendid Day Spa Club, София, кв. Борово, ул. Пирински проход 27-29, тел. 02 955 90 04, www.splendid-spa.com

Редактор:  Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here