PHYTOSOLBA ALES GROUPE – естествени и качествени

0
624

Питали ли сте се съществува ли нещо едновременно екологично и с безупречно качество? Възможна ли е подобна комбинация? Лаборатории PHYTOSOLBA отговориха “Да.” И по-важното, те го доказаха. Вече над 13 години те се ръководят от принципа за качество и натуралност на продуктите.

Лабораториите са част от ултра успешния козметичен гигант Ales Groupe. Брандът наскоро предложи възстановяваща програма за изтощена и крехка коса.

Лаборатории PHYTOSOLBA разработиха първата възстановяваща програма за коса с керато-филър (филър на кератина) – Phytokeratine, която действа в сърцевината на косъма. Растителният кератин прониква в дълбочина и възстановява структурата на косъма. Хиалуроновата киселина във формулата подпомага хидратацията на косата. Серамидите с растителен произход запълват и изглаждат косъма. Екстрактът от нар е с доказана ефективност срещу действието на свободните радикали и защитава косата. Програмата включва: шампоан, балсам и серум за възстановяване на цъфтящи краища. Шампоанът и балсамът предпазват от накъсване, подпомагат разресването, придават жизненост и копринена мекота. Серумът възстановява краищата на косата и предотвратява бъдещо увреждане. Придава незабавен блясък, улеснява стилизирането, има антистатичен ефект. Не омазнява косата.

Всички, опитали терапията с продуктите, базирани на Phytokeratine, са единодушни в едно: това е техният избор днес, утре и… винаги. Заради себе си и своята коса.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here