PHYTOMER – красотата на океана в полза на жената

0
658

Има брандове, които държат на качеството. Има брандове, които за нищо на света не искат да изгубят доволните си клиенти. Един от тях е Phytomer – магьосникът, превърнал богатството на морските дълбини в терапия за красота за нас – хората.

Phytomer e френска марка козметика, чието име идва чисто лексикално от две думи – phyto (лат. растение) и mer (фр. море). Това не е случайност, тя залага на свойствата и качествата на морските и океанските растения. Обект на внимание от страна на лаборатории Phytomer са и крайбрежните растения, както и фитопланктона.

След дълги изследвания професионалистите на световноизвестната марка достигат до заключението, че красивия, свеж и здрав вид на кожата се постига благодарение на уникалните качества, които притежават морските и водни растения, тъй като те са погълнали огромно количество от разнообразни химични вещества и съединения, обогатени допълнително от съставките на средата – океанската вода.

Днес Phytomer работи в 6 направления на козметиката: професионални терапии за козметичните салони, козметика за лице, за тяло, слънцезащитни продукти, козметика за мъже, спа продукти. Но по-хубавото е, че той не престава да ни изненадва – нас, българските почитатели на марката – с продукти, които само потвърждават мнението ни за високо качество, което предлага.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here