ICOONE® – Авангардна технология за красота

0
557

ICOONE® е най-новият апарат за моделиране овала на лицето и ефективно оформяне на тялото. В основата на ICOONE® е патентованата технология Roboderm® – осъществява 1180 микростимулации на 1 квадратен дециметър посредством т.нар. микроалвеоларен метод, който позволява прецизно и деликатно третиране на тъканите. Апаратът е снабден с различни терапевтични наконечници с ролери, които имат множество микроотвори, създаващи мулти-микро алвеоларна стимулация. 

Терапия за лицето
Благодарение на новите патентовани миниролери, мулти-микро алвеоларната стимулация може да се прилага на лицето като нова, ексклузивна терапия, гарантираща отлични резултати. Частичната аспирация чрез мини- и микроролерите стимулира фибробластите, повишава синтеза на колаген и еластин и подобрява еластичността, плътността и тонуса на кожата.

Терапевтичните мини- и микроролери имат прецизно действие върху всички зони на лицето, шията и бюста, както и върху всички деликатни области на тялото:
√ Robomini ролер – най-малкият моторизиран масажен ролер в света.
√ Robomicro наконечник с 3 сменяеми микроролера за прецизно действие върху труднодостъпни зони.

С помощта на терапевтичните мини- и микроролери се работи върху всеки милиметър на лицето, шията и бюста. Микроалвеоларната стимулация на ICOONE® интензивно въздейства на фибробластите с последваща реактивация на производството на колаген и еластин. Терапията за лице е високоефективна – реструктурира съединителната тъкан и намалява бръчките и отпуснатата кожа. Дренажното действие и повишаването на микроциркулацията снабдяват кожата с кислород и я подхранват. Кожата е гладка, тонизирана и с естествен сияен блясък.

ICOONE® има 3 действия:
1. Дренаж – дренира и подготвя тъканта за съответните естетични терапии.
2. Изглаждане – премахване на фините линии и лифтинг ефект.
3. Тонизиране – тонизира кожата и намалява както малките, така и по-дълбоките бръчки. Очертава контура на устните.
 
Терапия за тялото
Мастните депа не искат да изчезнат? Целулитът се влошава? Кожата се отпуска? Никакви терапии и диети не дават желания ефект?… 
Революционната и неинвазивна технология Roboderm® осигурява изключителни резултати дори и в най-тежките случаи. Чрез аспирацията и механичния ефект на ролерите кожата получава 1180 микростимулации на квадратен дециметър при всяко масажно движение. Това, съчетано с централното всмукване на наконечника, позволява третирането на плътни тъкани, без да се прилага сила в една отделна точка на повдигане и без вреда за кожата.
 

ICOONE®, благодарение на технологията Roboderm®, е единствената терапия в света, способна да осъществи 1180 микроалвеоларни стимулации на всеки квадратен дециметър от тялото. Резултатите от това технологично нововъведение, свързани с моторизирано palpe roule или масаж на подкожната тъкан, са просто невероятни: микроалвеоларната стимулация действа върху микровакуоларната структура и по този начин и върху мастните клетки и извънклетъчната матрица, без да стресира тъканта. Резултатът е извънредно точен, многоизмерен масаж на третираните зони.

Терапия с Robotwins наконечници
Лимфодренажните процедури спомагат за извеждане на токсините от организма, дренират тъканите, подобряват метаболитните процеси и стимулират имунната система.

Терапия с Robosolo наконечник
Прилага се за ремоделиране на тялото, намаляване на локалните мастни натрупвания, отстраняване на целулит в напреднал стадий.

ICOONE® е разработен на базата на задълбочени научни изследвания и клинични проучвания и гарантира изключителни резултати както за подмладяване на лицето, шията и деколтето, така и за ремоделиране на тялото. Снабден е и с удобен за терапевта екран, който реагира на допир. Персонализираното меню позволява създаване на индивидуални програми в зависимост от конкретния случай.

За контакти: FIAL, София, бул. Евлоги Георгиев 173, тел. 946 16 65.

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here