FRAMESI – качество с италиански стил

0
648

Framesi – италианска компания, чиито продукти за коса са познати в цял свят. Марка, заложила на безупречно качество, съчетано с иновация и грижа за клиента – критерии, трудни за изпълнение, но пък гарантиращи успех.

Компанията е основана в далечната 1945 год. от Роберто Франчина. В началото той и двамата му партньори продават само талк и брилянтин. С времето обаче амбициозният Роберто решава да разшири бизнеса си и създава фабрика, разполагаща със собствена лаборатория, където да се произвеждат висококачествени продукти за коса.

През седемдесетте години Framesi вече е марка, позната в цяла Европа. Следва завоевание на американския пазар. Марката се осланя на “италианския стил в боядисването” на косата. Това се оказва печеливш коз. Компанията внимателно изследва социалните и менталните промени на обществата и именно ръководейки се от тях предлага новите си продукти. И до днес на всеки шест месеца Framesi променя цветовата си гама от бои и прическите, които предлага, с цел да отговори адекватно на нуждите на своите клиенти.

Усилията и иновативността на марката не остават незабелязани – тя се нарежда сред любимите на професионалистите в hairstyle индустрията. Водещи коафьори и салони не пестят суперлативите си за Framesi, включително и у нас. Продуктите, предлагани на българския пазар, се отличават с безупречно качество, дълготраен ефект и… италиански вкус към красотата.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here