Especially Escada — новият дамски аромат на радостта

0
645

Разкошен нов аромат от Модна къща Escada, луксозно и женствено ухание, вдъхновено от духа на съвременната жизнерадостна, спонтанна и чаровна дама, която обича да дава воля на емоциите си. Парфюмът се лансира този месец и е великолепно допълнение към изтънчената гама от класически аромати на Escada.

Especially Escada е създаден около деликатен розов акорд. Резултатът е фин и изискан аромат, отражение на деликатна женственост. Вдъхновен от сияйното ухание на сутрешната роса върху бляскава роза, Especially Escada е израз на лукс, но по модерен и безгрижен начин. Ароматът се разкрива със свежото ухание на праскова, съчетано с екзотични нотки от семена на амбрет.

В сърцевината е уникалното ухание на разкошната българска роза, която добавя дълбочина и отличителен характер на парфюма. Деликатни нотки иланг-иланг в съчетание с розата излъчват нежна притегателна сила. В базата откриваме леки мускусни нотки, които подсилват деликатния розов акорд.

Световноизвестният супермодел Бар Рафаели е лицето на Especially Escada.

Сътрудничеството с Escada е първият път, в който Рафаели е лице на марка дамски аромат. “Много съм развълнувана да работя с толкова известна марка като Escada, страхотно е! Escada е наистина перфектната комбинация между това да бъдеш класическа и елегантна, но и същевременно да се забавляваш. Концепцията на новия аромат е изцяло за това да избягаш от реалността и да дадеш воля на емоциите си, и като жена го намирам за наистина вдъхновяващо”, казва Бар Рафаели.

А за самия аромат красавицата споделя: “Обожавам го. Не е прекалено сладък и не е прекалено тежък. Ухае женствено и нежно, но същевременно елегантно. Съдържа уникална и рядка роза в себе си — българска роза, която се бере много трудно и можеш наистина да я усетиш, защото ухае наистина прекрасно.”

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here