Bioeffect – EGF Serum – анти-ейдж серум за лице.

0
743

BIOEFFECT EGF Serum е нов революционен продукт за грижа за кожата, разработен на основата на медицински изследвания и последните открития при биотехнологиите. Той съдържа EGF клетъчни активатори, които стимулират обновяването на кожните клетки, в резултат на което видът и тенът на лицето придобиват по-здрав и младежки вид.

– Хидратира

– Отстранява сенките и торбичките под очите.

– премахва пигментните петна и изравнява тена.

– Възвръща стегнатостта и еластичността на кожата.

BIOEFFECT EGF Serum съдържа девет съставки, които са необходими за поддържането и стимулирането на естествената функция на EGF клетъчните активатори. Без консерванти, ароматизатори или добавки, както и непознати алергени.

EGF клетъчните активатори, които са използвани в BIOEFFECT EGF Serum са произведени по уникална генетична технология, при която активаторите се произвеждат вътре в ечемичните зърна с помощта на възобновяема геотермална енергия. Тази екологична технология прави възможно използването на чист и по-активен клетъчен активатор в BIOEFFECT EGF Serum, отколкото други продукти за грижа за кожата. BIOEFFECT EGF Serum е подходящ за всички типове кожа.

Съставки:
– Глицерин – За хидратиращ ефект.
– Аква – Чиста Исландска изворна вода.
– Натриев хиалурат – Солта на натриевата киселина е много добър хидратиращ агент.
– Tрометамин – Натурален буфиращ агент с ефикасен pH обсег от 7.0-9.2.
– Калциев хлорид – Стабилизатор, който подобрява ефективността на EGF.
– Екстракт от семена на ечемик – активен ечемичен ботанически екстракт.
– Алкохол (под 0,9%) – За подобрен строеж .
– Натриев хлорид – Стабилизатор, който подобрява ефективността на EGF
– EGF (Трансгенетичен ечемик sh-oligopeptide-1) – EGF (Епидермален фактор за растеж) биологичен протеин който стимулира клетъчното възраждан.

Инструкции за използване: BIOEFFECT EGF Serum е подходящ за лицето в областта около очите и шията и заема мястото на традиционните нощни кремове. Най-добре е да се нанесат 2-4 капки върху почистена кожа преди лягане, за да може серумът да действа върху кожата, докато тя си почива.

Предлага се в разфасовка от 5 и 15 мл.

Продукта може да бъде закупен и от Beautyshop.bg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here