BERNARD CASSIERE – уникалната грижа

0
653

Една от утвърдилите се в бранша си фирми, това е Bernard Cassiere. Звучи френско – така е. Качествено – също. Освен това, и впечатляващо иновативно. Стоп! Нека фактите сами говорят за себе си…

Когато стартира своята уникална линия хидратираща грижа за кожата с коноп, марката коренно се разграничава от останалите традиционни козметични салони. След този успех, следва нов. В 2003 год. марката лансира на пазара високоефективни продукти с какаово масло, както и анти-стрес серия с шоколад. Истински фурор! Брандът се налага сред лидерите в терапиите с шоколад съдържащи продукти във френската козметична индустрия.

През 2007 год. идва и уникалната серия с мед, която притежава силно оксидантно действие и оказва безспорен регенеративен ефект.

Козметиката е групирана в няколко серии – грижа за лицето, за тялото, слънцезащита, професионална, т.нар. “племенни ритуали за красота”. Всъщност последната серия е наистина иновативна като концепция – в нея са събрани продукти, създадени по оригинални племенни рецепти и съставки от различни точки на света: Нова Зеландия, Полинезия, Мозамбик и т.н.

Понастоящем марката има солидна клиентска база във Франция, както и в още 30 страни по света. Научноизследователският екип на марката непрестанно търси нови полезни растителни съставки в световен мащаб, за да ги внедрява в продуктите си. Усилия, дали своя резултат, за радост на милиони жени по света.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here