AVON – красиви изгодно

0
681

Avon – компания за жените. Девиз, който заслужава уважение. Качество, познато в цял свят. Изгодни цени. Това са само част от фразите, с които милиони дами по света описват компанията Avon.

АVON Cosmetics е създадена преди 123 години. Основателят й Дейвид МакКонъл я нарекъл AVON на името на реката в родния град на Шекспир, за да засвидетелства любовта си към творбите на родения в английската провинция драматург.

Тя е сред водещите козметична компания с над 10 милиарда долара годишен приход. Като най-голямата в света компания за директни продажби, АVON присъства на повече от 100 пазара чрез своите над 5,8 милиона независими представители.

Продуктовата линия на АVON се състои от козметични продукти, бижута и облекла и включва добре познатите козметични серии: AVON Color, Anew, Skin-So-Soft, AVON Solutions, Advance Techniques, AVON Naturals и други.

Компанията понастоящем се занимава и с редица социални каузи – борбата с рака на гърдата, осигуряване защита на жени, жертви на домашно населие, залесяване на Амазония. Факти, които разкриват истинското й призвание – да прави деня на всеки от нас по-красив и… по-добър.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here