Attention, please: ELOS терапия

0
658

Нищо не може да помрачи така юношеските години, както появата на акне. Акнето обикновено възниква в периода на полово съзряване, когато повишената мастна секреция и интензивното потоотделяне запушват порите. На кожата на лицето, шията и горната част на тялото се появяват досадните пъпки, които съвсем не бързат да изчезнат.

При традиционните методи при борбата с акнето съществува опасност от образуване на белези след лечението. За щастие съвременната медицина предлага и технологии, които се борят и с този проблем. Една модерна терапия е в услуга на страдащите от неприятния козметичен проблем – ELOS (electric and optical synergy, електрично-оптическо въздействие). Призната в цяла Европа и САЩ, широко практикувана в световен мащаб, тя постига отлични резултати.

Импулсите на лечебната синя светлина и радиочестотната енергия проникват дълбоко в зоната на възпаленията и въздействат едновременно върху причинителите на болезнените пъпки.

Импулсите на късите светлинни вълни унищожават бактериите, а радиочестотите въздействат върху мастните жлези, които намаляват производството на себум – гостоприемна среда за бактерии.

ELOS е уникален метод при борбата с акне в тежка форма. Иновационната комбинация на две енергии позволява да се проникне дълбоко в дермата. Нещо повече – след обработка на болезнената зона специалистите гарантират чиста кожа без акне в продължение на повече от година.

Лечението се определя индивидуално и се осъществява от квалифицирани специалисти. Терапията гарантира чиста сияеща кожа без дефекти.

Редактор:  Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here