AIGNER – френската визия за лукса

0
739

Aigner, Etienne Aigner. Марка, известна както с луксозните дамски чанти и колани, така и с неповторимите си бижута. Да не забравяме и слънчевите очила, които са толкова шик, че ни се иска да ги носим дори и през зимата. Кокетните портмонета пък са истинско изкушение, заради което с удоволствие всички ние бихме се преквалифицирали в бизнес дами. А парфюмите, за тях може да се говори много, много дълго – поне докато трае тяхното ухание.

Да погледнем назад… Как се ражда Aigner? Всичко започва с парче фина бургундска кожа и визията на Etienne Aigner за лукса като начин на живот. Aigner най-напред се утвърждава като доставчик на разнообразни кожени изделия в Париж, предимно чанти и колани. После се мести в Манхатън, Ню Йорк. Скоро талантливият и амбициозен французин покорява Америка. Бургундската кожа се превръща в синоним на лукс отвъд Атлантика.

Понастоящем брандът е сред лидерите в областта си в световен мащаб. Наскоро пуснатата парфюмна линия също се радва на страхотен успех, включително и у нас.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here