Aerin Lauder основава своя марка

0
641

Ню Йорк. Айрин Лаудер, популярна като вицепрезидент и главен дизайнер на козметичния гигант Estеe Lauder, е в процес на създаване на собствена beauty линия – аромати и грим, под името Aerin. Марката се намира в процес на разработка и се очаква да бъде под логото на нова компания –  Aerin LLC.

Лаудер, внучка на основателката на компанията – Ести Лаудер, остава като криейтив консултант, говорител и представител на козметичния гигант. Тя оповести, че ще остане в борда на директорите и ще продължи да участва в рекламните кампании на Estеe Lauder.

Красивата инициатива е една от трите цели, преследвани от Аерин Лаудер в опит да създаде  “луксозна лайфстайл марка”.  Тя определя бъдещата марка като луксозна,  като акцентира, че това е по-скоро своеобразен ориентир за потребителите.
Останалите две цели са свързани с производството на аксесоари и аксесоари за дома. Идеите й са насочени към създаването на собствена линия очила, като  в изработката им ще бъдат търсени аналогии с ювелирната практика. Това няма да е моден писък или стил. Линията ще е насочена към потребители, които желаят прости, но луксозни неща.
Очаква се следващата пролет продуктите на новия бранд да заемат достойното си място редом с козметичните бижута на гиганта Estеe Lauder.  Аксесоарите ще се продават и на други места.  Лайфстайл продуктите ще покорят пазара преди козметичната линия.
40-годишната Лаудер заявява, че възнамерява да работи за Estеe Lauder дълги години, но мечтата и винаги е била да пусне своя собствена линия и тя ще бъде щастлива да я види осъществена.

Снимки: WWD. Steve Eichner

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here