Aпарат FOCUSHАРE – процедури за отслабване и постигане на перфектни линии на тялото

0
667


Първата система, която обединява в себе си Фокусиран ултразвук, Кавитация и Ултразвукови вълни, посредством които оптимизира възможностите ви за отслабване. Тези 3 технологии доказано са най-ефективният и неинвазивен начин за сваляне на килограми в наши дни. Благодарение на накрайниците си Focs 200, Cavi 40 и Mo, системата предлага на ползващите я дълготрайно елиминиране на целулита и преочертава контурите на лицето и тялото без никакви странични ефекти. Взимат се предвид индивидуалните показатели на всеки пациент и му се правят снимки преди и след процедура с Focushape. Резултатите показват, че след 4 до 5 процедури се забелязва значително намаляване на обиколката. Focushape действа като генерира енергия на точно определена дълбочина и атакува дълбоко заседналите мазнини с цел разбиване на мастните клетки. Нежеланите остатъци се изхвърлят от тялото чрез лимфообращението.

Focushape се отличава със:

~ Сигурност – неинвазивни технологии без анестезия и странични ефекти.
~ Ефективност – само след една процедура обиколката на талията е свалена с
5 см.
~ Лесна употреба – 8.7-инчов LCD тач-скрийн екран, вариращ енергиен интензитет и таймер, изключително лесен за нагласяване.
~ Икономичност – 3 технологии, обединени в една система и редица други функции за тяло и лице. Ниски разходи за поддръжка.
~ Процедури, които не отнемат много време и позволяват на клиента максимално бързо да се върне към нормалния си ритъм.
~ Обновяема платформа.

Как работят различните накрайници?

Накрайник Focs 200 – фокусиран ултразвук (200 кHz)
Предназначен е специално за клиенти с упорити мастни натрупвания. Засилва изгарянето на мазнините, стяга кожата и скулптира тялото. Усеща се само леко загряване в обработваната зона. Накрайникът доставя фокусирана  ултразвукова енергия на прецизна дълбочина върху третираната тъкан, в повърхностния слой мазнина. Обратно на термалния ефект, се засяга само третираната тъкан – заобикалящите структури вътре и около нея (кръвоносни, лимфни съдове и т.н.) не се засягат. Метаболитното съдържание (триглицериди, мастни киселини) се изхвърля от организма чрез кръвта и лимфата.

Накрайник Cavi 40 (40кJ)
Кавитацията е разработена за хора с упорити и смесени мастни натрупвания, за омекотяване и изглаждане на целулита. При този процес в адипоцитната тъкан се създават микробалончета. Броят на тези балончета нараства, те се уголемяват и пукат чрез продължителна стимулация и налягане. Това води до цялостно преодоляване на клетъчната мембрана на адипоцитите, за да се разградят напълно мазнините. Междувременно частиците, появили се след спукването, се извеждат от тялото благодарение на лимфодренажната система.

Накрайник Mo – ултразвукови вълни
Чрез този накрайник се ускорява метаболизма, постига се стягане на кожата кожата и оформяне на тялото. Това са механични вълни (развити на базата на ултразвуковите), които проникват на дълбочина 3–4 см в кожата, повишават температурата, ускоряват метаболизма и микроциркулацията. Механичните вълни заздравяват клетъчната мембрана, подбуждат повишена обмяна на йони във възходяща и низходяща посока. Освен това дисимилират съдържанието (триглицериди, мастни киселини) на клетката във въглероден диоксид и вода и смаляват клетката. Постига се максимален резултат за оформяне контура на лицето и тялото.

Интервал на процедурите – една зона се третира веднъж седмично.

Примерна терапия за корем, ханш, бедра, седалище:
Focs 200 – 10–15 минути
Cavi 40 – 10–15 минути
Mо – 3–5 минути

Цена на апарата: 20 000 лв. + ДДС

За контакти: SANTE BG, София, бул. Витоша 129, тел. 02 852 00 99, www.santebg.comwww.powerplate.com

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here