7 признака за провалена първа среща

0
656

След запознанство със симпатичен мъж, развълнувана от предстоящото събитие, се отправяте на първа среща. Ще бъдете в уютен ресторант. Само двамата…

Съществуват седем признака, по които може да прецените дали първата ви среща е успешна и обещаваща или обратно – нямате никакъв шанс.

1.
 Мъжът не ви слуша. И тук не става въпрос за случаите, когато той ще ви прекъсне или ще погледне през прозореца, а наистина когато усетите, че мисълта му е далеч от вас.

2. Чувствате се неуверено, не можете да застанете на едно място, нито да намерите място за ръцете си. Лицето ви издайнически пламва от време на време. Ако и вашият партньор се държи по същия начин, няма нищо страшно. Неприятното е, ако той е спокоен. Тогава вашата неувереност ще бие на очи. А това не е добре.

3. След срещата не сте запомнили нищо съществено за събеседника си, освен че постоянно е гледал часовника си. Това означава едно – било ви е скучно. А може би той не иска говори за себе си, което също не е добър признак.

4. През цялата вечер не сте разкрили нищо за себе си – говорили сте за всичко друго, но не и за своите лични вкусове и предпочитания.

5. Останало ви е някакво подсъзнателно неприятно усещане след срещата.

6. Забелязали сте, че не обръща внимание на мнението ви. Дори на първа среща е важна демонстрацията на уважение към чуждото мнение.

7. Не можете точно да определите какво ви е харесало в него и какво – не. Фактът, че детайлите ви убягват, е сигурен признак, че мъжът не ви е заинтересувал.

Редактор: Весела Христова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here