Число на Сърцето

0
1297

В нумерологията това число разкрива нашата индивидуалност, вътрешния ни стремеж, личните ни симпатии и антипатии, житейската ни позиция, принципите, които отстояваме, и целите, които си поставяме.

Понякога влиянието на числото на Сърцето е толкова силно, че подчинява  черти на характера, които са предопределени от числото на Живота. Или пък доста дълго време е в „спящо“ състояние, изведнъж внезапно се пробужда и разрушава дори най-внимателно обмислените планове. Затова е добре да се вслушвате във вътрешния си глас и да не допускате малки грешки да провалят начинанията ви.

Числото на Сърцето се определя като съберете числовите съответствия на всички гласни букви в трите си имена по рождение съгласно приложената таблица.

`123456789
абвгдежзи
йклмнопрс
туфхцчшщъ
ьюя      

1
Способни сте на дълбоки и силни чувства и когато партньорът/ката ви отвръща с взаимност и притежава толкова важните за Единицата обаяние, ум и оригиналност, любовната връзка е много дълга, понякога – за цял живот. Но вродените ви гордост, достойнство и сдържаност не ви позволяват да признаете романтичната си нагласа или да я проявите в постъпките си. Затова често се случва в очите на другите да изглеждате хладни и отчуждени. Въпреки силната си любов държите да владеете положението и на всяка цена да наложите мнението си в семейните взаимоотношения.
Независима личност с ярко изразена индивидуалност, вие сте амбициозни и искате да преуспеете в живота, уповавайки се на собствената си креативност и воля. Няма да бъдете никога щастливи, ако сте в подчинена позиция. Притежавате твърде голяма вътрешна сила, решителност и ръководни умения, за да бъдете обикновен изпълнител. Все пак, ако професията ви е свързана с подобна дейност, това означава, че не сте разкрили още истинските си качества. Помнете: за да бъдете лидер, трябва да помагате на останалите, а не да поставяте на преден план собствените си интереси и желания. Само тогава ще се радвате на всеобщо уважение и подкрепа, а животът ви никога няма да бъде еднообразен и скучен. В някои случаи положителните ви качества (воля и решителност) може да се трансформират в недостатъци. Случва се да бъдете прекалено праволинейни, импулсивни и своенравни. Не обичате да ви нареждат какво да правите, особено когато не одобрявате нещата. Така създавате впечатление на егоистична и твърдоглава личност. Понякога това води до недоразумения и спорове. Преодолейте гордостта и вярвайте в целите си. Убедително и искрено защитавайте своите идеи и планове – това е печелившата стратегия. Както вкъщи, така и в обществото ще изпитвате винаги необходимост от признание. Съхранете добротата и великодушието си – и винаги ще имате чуждото одобрение. Притежавате изключително интересен характер: гордост, съчетана с чувствителност, редуващи се моменти на импулсивност и неочаквана срамежливост, съобразителност и решителност – черти, които будят възхищение у хората, които ви обичат. Носете дрехи в огнени, медни, люлякови и кайсиеви оттенъци, за да бъдете винаги обкръжени с любов и приятелство.

2
Ако имате това число на Сърцето, то вие сте с мек и внимателен характер. Услужливи сте и се стремите никога да не засегнете събеседника си. Зависите прекалено много от одобрението и признанието на останалите, критиката понякога ви засяга и изпитвате раздразнение. Не обичате самотата. Любовта ви е жизнено необходима. По душа сте искрени, милосърдни и добронамерени. Плувате прекрасно в морето на живота. Стремите се към покой и хармония – в учението, любовта и кариерата, но когато ви провокират, сте способни да се борите и да отстоявате своите възгледи. Всъщност предпочитате метода на убеждението пред агресията. Понякога изглеждате прекалено скромни, дори слабохарактерни – вашият подсъзнателен стремеж към хармония ви кара да избягвате спорове и разногласия. Това не винаги съответства на ситуацията, в която попадате: слабата съпротива не може да противодейства на по-властните натури.
Обичате да помагате на останалите, да споделяте. От мнението на околните зависите повече, отколкото признавате. На моменти се страхувате да се осланяте на собственото си мнение, изпитвате съмнения и неувереност, което ви поставя в подчинена позиция. Преодолейте вродената си боязън да не обидите някого, която ще ви лиши от възможността да разкриете избора на Сърцето си. Притежавате чувствителност, любов към красотата и култура, което определя вродената ви неприязън към всичко вулгарно, грубо и неприятно. Победете колебанията си при вземането на решения, забравете опасенията и тревогите относно хорското мнение. Превърнете чувствителността си в изтънчена артистичност. Общителността ви ще е от полза в света на бизнеса и ще изтъкне ценните ви професионални качества. Не изневерявайте на възвишените си цели и споделяйте постиженията си с други хора. Носете аксесоари в златисто, тъмночервено и светлокафяво – така ще привлечете сродни души.

3
Безкрайно романтични, винаги влюбени и емоционално широко скроени – това ви отличава от останалите хора. Чаровни партньори, чиито чувства изстиват в момента, когато делникът се настани в интимните отношения. Чувствате се уверени в себе си щом усещате одобрението на приятелите и възхищението на противоположния пол. По душа сте мечтатели, които избират щастието пред практичността, копнеете за радост и романтика в живота. Вашите най-силни качества са вдъхновението и въображението. Използвайки ги разумно, ще постигнете много. Обичате грандиозните и мащабни начинания, харесват ви приятните компании, комфорта и уюта. По какъв начин ще реализирате своите желания зависи единствено от волята на съдбата и личностните ви способности. Натъквайки се на препятствия, които не ви позволяват да изразите вродената си артистичност, изпадате в униние и тъга. Често се оказвате в центъра на вниманието благодарение на приятните си маниери и завладяващото умение да се изразявате. Понякога ви дразнят различни дреболии и дори демонстрирате прекалена взискателност, ако нещата не съответстват на представите ви за съвършенство и красота. Посветете се на каузата да правите хората щастливи. Естествената ви нагласа е да сте добри и услужливи, винаги готови да помогнете на човек в беда. Цените силно дружбата, приятелите означават много за вас. Способни сте на силни чувства и на саможертва в името на любовта. Умеете да дарявате щастие и никога няма да бъдете самотни и лишени от обич. Бъдете бдителни: не допускайте егоизъм и самодоволство, което би засегнало тези, които ви обичат и подкрепят. Слабото ви място е, че се увличате в говорене и обожавате да се самоизтъквате, но ако запазите в душата си добронамереността и красотата на мечтите си, без проблем ще преодолеете житейските несгоди и ще реализирате съдбата си.

4
Вие сте сериозни, искрени и внушаващи доверие. Домът и семейството ви дават желаното усещане за сигурност в бъдещия ден. Въпреки че не сте склонни към излишен романтизъм в любовните отношения, проявявате внимание и грижа към партньора. Чувствате се доста неловко от сантименталните изблици. Високо цените реда. Това качество безспорно ще ви бъде от полза в света на материалното. Притежавате вродена деловитост и практичен поглед върху живота, не понасяте отлагания и излишно размотаване. Искате всичко да бъде направено по най-правилния начин и се отнасяте изключително сериозно и благоразумно към задълженията си. Обикновено осъществявате плановете си след внимателно проучване и добра организация. Когато знаете какво ви предстои и подготвите старателно бъдещите си стъпки, постигането на целта ви прави истински щастливи. Ако се появят обстоятелства, които внасят неопределеност и несигурност в плановете ви, се чувствате неспокойни, нещастни и разстроени. У дома, на работа и в любовта сте изключително сериозни – и в мислите, и в действията си. Избирате такива партньори, които също споделят вашето светоусещане. Държите на верността и сигурността в отношенията – те означават много за вас. Имате изградени стабилни позиции по различни въпроси и съвсем не е лесно да промените мнението си. Веднъж получили надеждна подкрепа в начинанията си, следвате упорито и търпеливо своя път. Вашата последователност ви помага да преодолявате трудностите и да постигате конкретни резултати. Понякога отделяте много време на детайлите, защото обичате всичко да е изпипано докрай, но такава прекалена добросъвестност може да се превърне и в пречка. Придавайте по-малко значение на дреболиите в живота и ще постигнете желаната душевна хармония. Характерът ви е определено сложен – проявявате склонност да спорите и да не приемате чуждото мнение дори когато не сте прави. В основата на това е вашето желание да разбирате от всичко и да се чувствате уверени в правотата си. Не, съвсем не сте глупави и инатливи. Просто не можете да променяте лесно своето мнение. Внесете повече вдъхновение и радост в живота си. Планирайте го според желанията си, но не пренебрегвайте романтиката, особено в интимните отношения. Дните ви ще бъдат много по-интересни… Следвайте естествената си нагласа да създавате. Имате душа на творец. Не бързайте, а съвестно, тухла по тухла градете както живота си, така и своя характер. Носете сини, зелени, сребристи, тъмно бордо, с цвета на кафе и смарагди аксесоари. Те ще ви донесат много приятелства.

(Следва продължение)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here