Число на Сърцето – продължение

0
854

(Продължение)

Числото на Сърцето се определя като съберете числовите съответствия на всички гласни букви в трите си имена по рождение съгласно приложената таблица.

`123456789
абвгдежзи
йклмнопрс
туфхцчшщъ
ьюя      


Вие сте пълни с ентусиазъм и се интересувате живо от всичко. Предимно – от нестандартните неща. Независими в мислите и действията си, отстоявате категорично правото си на лична свобода и се противопоставяте на всичко, което я ограничава. Следвате уверено собствените идеали и се стремите да живеете пълноценно. Това не ви пречи да сте добронамерени и внимателни към останалите. Бързо ви омръзва рутината, не само в работата, но и в любовта. Силно ви потиска необходимостта да се занимавате с едно и също или да живеете “закотвени” на постоянно място. Тогава се заражда чувството за неудовлетвореност, която ви провокира да действате импулсивно и понякога неразумно. Научете се да превръщате неспокойството в изобретателност. Създали сте си навика да се занимавате с няколко неща наведнъж. По този начин се разпилявате излишно, особено ако сте се заели с нещо, което не ви е по силите. Преодолейте този навик – бъдете активни и енергични, но концентрирайте усилията си само върху конкретни полезни занимания.
Бохемският характер и независимият светоглед са в основата на вашите нестандартни религиозни, социални и политически възгледи. Обичате всичко неочаквано, оригинално, нестандартно – особено в любовта. Съвет: ако усетите тревога или раздразнение, купете си нещо ново, направете преустройство у дома или на работа, отидете на екскурзия. Не губете самообладание и не критикувайте останалите. Много често вашата нетърпеливост и упорство е в основата на социалните ви конфликти. Свободата, към която се стремите, не означава да пренебрегвате обществените норми. Тя е просто възможност да живеете ярко и пълноценно и да помагате и на другите да живеят по подобен начин. Използвайте изобретателността си, за да дарявате радост на хората, които обичате. 
Цветове: розово, тъмночервено, боровинково, вишнево, люляково.

6
Идеалисти в любовта и непоправими романтици. Стремите се да отрупате партньора си с подаръци и други прояви на внимание, но понякога стигате до крайност с покровителството си. В отговор на вашите чувства изисквате ответна любов и признателност. Обичате да ви се възхищават. Душата ви е пълна с неподправено съчувствие, дълбоко съпреживявате чуждото нещастие. Винаги ще бъдете идеалисти в някои отношения. Предани сте на тези, които обичате, придържате се към семейните норми и традиции. Дори стигате до крайност – склонни сте към саможертви в името на някаква висша цел. Имате твърди убеждения какво е правилно и какво неправилно. С възрастта принципите ви става още по-непоклатими. Когато чувството ви за справедливост е оскърбено, можете да проявите дори грубост. Копнеете за красота, хармония, приятелство. Следвайте идеалите си и не допускайте житейските обстоятелства да ги помрачат. Мисията ви е да оказвате помощ на другите, отстоявайки разбиранията си за красота, любов и справедливост. Позволите ли някому да внесе съмнение във вашата вяра, животът ви ще се сгромоляса. Понякога сте прекалено великодушни и дарявате повече, отколкото трябва – факт, който води до някои неудобни ситуации. Заслепени сте и не забелязвате недостатъците на обожаваните от вас хора и страдате, когато се сблъскате с истинското им лице. Контролирайте потребността си да дарявате добро, за да не бъдете изненадани от прояви на неблагодарност. Понякога сте толкова обсебени от желанието да реализирате своите идеи, че игнорирате чуждото мнение. Въпреки че упоритостта ви не е тенденциозна, старайте се да се вслушвате в думите на останалите. Не бъдете обсебващи в желанието си да правите добро, освободете от опеката си тези, над които бдите. Помагайте им в това, което те действително искат да правят, а не в това, което вие смятате за правилно.
Тъй като изпитвате органична необходимост да бъдете заобиколени с красота в живота си, антуражът ви също трябва да бъде от хора фини и артистични.
Цветове: оранжево, алено, светлолилаво, керемидено, горчица. Подбирайте аксесоарите си в този колорит.
 
7
Стоиците с това число на Сърцето могат да живеят, лишавайки се от много, включително и от любов. Подбирате прецизно приятелите и обектите на сърдечните си трепети, стараейки се да са близо до съвършенството. Когато след прецизен и дълъг подбор намерите своя партньор, чувствата ви са дълбоки и трайни – повече, отколкото предполага привидно студената ви натура. Вие сте перфекционисти, които се стремят към най-доброто, което може да предложи животът. Затова постигате смайващи резултати. Понякога тези цели са видимо непостижими – факт, който предизвиква недоумение сред обкръжението ви. Притежавате невероятно чувство за реда на нещата и получавате огромно удовлетворение от осъществяването му. Уважавате точността и увереността. Обожавате да анализирате, да прониквате в същността. Нищо не приемате на доверие, а винаги проверявате, стараете се да разберете мотивите, причините и основните принципи на явленията във вашия живот. Притежавате изключителна интуиция и въпреки че създавате впечатление за човек с аналитичен ум, умеете да усещате и предугаждате скритите ценности, висшите принципи, духовните и окултни закони, които движат света. Приемете тази своя способност и се уповавайте на нея в ежедневието си. От време на време ви се иска да се уедините, да живеете в самота и безметежност. Колкото и активен живот да водите, отделяйте време за ежедневна почивка, за да обмислите на спокойствие нещата. По такъв начин ще допуснете по-малко грешки в житейските решения. Заради вродената ви сдържаност ви смятат за горделиви и отчуждени, заради аналитичните способности – студени, пресметливи и подозрителни. Бъдете внимателни в постъпките си и позволете на останалите да забележат реалните ви качества. В дъното на душата си харесвате всичко тайнствено и необикновено, дори сте склонни към фантазии. Вървете с гордост и достойнство напред, ценете своя перфекционизъм. Силните ви качества са обаятелност, индивидуалност, съобразителност – те ще ви помогнат да заемете своето подобаващо място в живота.
Цветове за късмет: розово, керемидено, седефено.

8
Живеете в свят на големите амбиции и търсите партньор, който е достатъчно силен и способен, за да бъде редом до вас. Не понасяте слабостите на характера в останалите хора. Твърде сте заети, за да поддържате продължителна романтична връзка.
Въпреки че хуманизмът съвсем не е най-силната ви черта, се интересувате силно от човешката природа и се стремите да подобрите условията за живот на хората. Притежавате сила на характера, която ви помага в борбата с големите трудности, както и умение да преодолявате възможните препятствия. Животът ви не винаги ще е лек, тъй като сте склонни да гоните непостижими цели, което естествено води до разочарования. В момента, в който се посветите на някаква цел не заради лична власт, но в името на висши цели, ще постигнете забележителни резултати и признание. Мащабните проекти – това е смисълът на вашето съществувание. Имате силни организаторски способности, обичате да бъдете лидер и не харесвате подчиненото положение. Стремите се към парите заради властта, която те дават. Вашите качества заслужено ще ви очертаят пътя към успеха, но ви чака разочарование, ако превърнете парите в самоцел. Добре разбирате законите на живота, притежавате умение да контролирате своето настроение и успешно контактувате с бизнес партньорите си. Самообладанието ще ви помогне да се издигнете до ръководни позиции.
Съдбата ви е отсъдила повече, отколкото на останалите хора, и очаква от вас повече. Вгледайте се в душата си в търсене на ценности, които няма да ви подведат. Изгонете от съзнанието си завистта и неприязънта. В интимните връзки действайте деликатно и не си присвоявайте водещата роля. Понякога демонстрирате прекалена независимост и сте склонни, макар и неосъзнато, да потискате партньора си.
Вашите аксесоари трябва да бъдат в следната цветова гама: светложълто, жълто-кафяво, червеникаво-кафяво, слонова кост.

9
Състрадателни, чувствителни и романтични, деветките толкова се стремят да бъдат в услуга на всички, че забравят за личния си живот. В момента, когато открият своята половинка, се превръщат в предани възлюбени и надеждна опора. Ако вие сте с това число на Сърцето, то със сигурност сте почитателка на красотата и хармонията и сте способна безкористно да помагате на хората. Идеалите ви са възвишени, а чувството ви за съвършенство е толкова дълбоко, че ако не го реализирате, ще изпаднете в дълбока депресия. Не позволявайте на тъгата да ви превземе, душата ви е толкова прекрасна, че се докосвате до Божествената любов. Сърцето ви е изпълнено с търпение и всеопрощение. Способни сте да споделите идеалите си с останалите, но се научете да контролирате емоциите си, понякога сте прекалено чувствителни. Притежавате удивителна вътрешна сила и ако останете верни на стремежа си към прекрасното, ще реализирате мечтите си за любов и успех в живота. Не се отчайвайте, ако откриете, че притежавате  несъвършенства, характерни за човешката природа. Понякога проявявате неувереност и срамежливост – тези черти ви пречат и ще се почувствате нещастни. Тъй като по природа сте широко скроени и великодушни, сте способни да се впуснете в авантюри, за които не сте подготвени. Възможно е дори да бъдете измамени, но следващия път подчинете чувствата си на разума. Романтичната ви душа ви превръща в идеалния партньор. Ала нежните чувства бързо ще угаснат, ако обектът на сърдечните копнежи не притежава артистична душа. Вие ненавиждате всичко грозно и неблагозвучно и търсите човек със сродни пристрастия.
Подходящите тонове за вашето облекло са пастелните.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here