Чантите на сезона

0
642

Чантите на сезон есен-зима 2011-2012 год. впечатляват с уникална визия, шикозна форма и впечатляващи цветове. Сред водещите марки могат да се откроят няколко основни модела, които се ползват с особен интерес сред представителките на нежния пол.

1. Толкова много плат…

Уникална по рода си чанта. Закопчалката е метална, в повечето случаи – и дръжката. Особеното при нея е, че е богато декорирана с плат. Едни от най-търсените предложения са кадифените чанти в цвят тъмновиолетово, черно или бордо. 

2. Правоъгълна бизнес чанта

Семпла, идеална за нашето работно ежедневие чанта. Тя е изработена от еко кожа и поема значително количество багаж. В нея идеално се съхраняват документи. Актуални за сезона са моделите в цвят капучино, масленозелено и кралско синьо.

3. Елитна кожа

Чантите от змийска кожа или от такава на други редки влечуги е сред най-скъпите материали за производство на дамски чанти и  аксесоари. Много анти-еко, но… уви, все още битува в представите за стил у много жени в световен мащаб. Е, със сигурност имитациите от изкуствена кожа са за предпочитане, понеже са далеч по-хуманен към животните избор.

В гардероба на всяка жена обаче малката чантичка е особено необходима: истинска атракция за вечерните партита или нощните клубове.

4. Ретро шик

Винтиджът не е на мода от вчера. Ето затова сред препоръчителните модели са и чантите в този стил. Шарени, с етнологични мотиви, обикновено като комбинация между кожа и плат, винтидж чантите са онзи позабравен, но нежен спомен за едно красиво време, изпълнено с романтика и неповторима женска загадъчност.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here