Хермафродит рекламира сутиени

0
752

Хермафродитният топ модел Андрей Пейич ще бъде новият хит на холандския търговски гигант Hema. Той е рекламното лице на новата линия дамски сутиени на ултра популярният в цяла Европа мас лейбъл.

Роденият в Босна и Херцеговина манекен се наложи като един от най-търсените през 2011 год. На него се падна честта дори да закрие дефилето haute couture на Жан-Пол Готие в Париж през януари тази година.

Кой е Андрей Пейич – момчето?, така успешно наложило се в един толкова женски бизнес? На двадесет години, роден в босненския град Тузла. Майка му е сръбкиня, бащата – хърватин. Едва ли обаче тогава консервативното югославско семейство е предполагало, че техният двуполов син, за когото дори се срамували да разкажат на съседите, ще се превърне в световна знаменитост…

Животът на Андрей минава като на филм. Съвсем мъничък, той прекарва дълго време с майка си, баба си и брат си (напълно нормално момченце) в бежански лагер край Белград, търсейки спасение от ужасите на Босненската война. След бомбардировките на НАТО в 1999 год. семейството съвсем се отчаява от ситуацията в Сърбия и… бягат в Австралия.

В страната на кенгурата късметът се усмихва на Андрей. Като всеки “различен”, той бързо е забелязан от шоу индустрията. Следва пробивът в модата, а оттам нататък… само бъдещето ще ни помогне да разберем.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here