Характерът на мъжа може да се разпознае и по смеха

0
701
Handsome young man laughing

Редица специалисти са на мнение, че ако жената обърне внимание на начина, по който се смее мъжът срещу нея, може да добие представа за някои черти от характера му.

Ако той…

√ сдържа смеха си, означава, че е надежден, уравновесен, спокоен. Можете да разчитате на него в трудни моменти, отстоява докрай принципите си, но понякога прекалява с високите си изисквания.

√ смее се силно – такъв човек се отнася лекомислено към всичко в живота. С него е много весело и забавно в компания, но не го приемайте насериозно – разпилян е и често не изпълнява поетите ангажименти.

√ хихика – остроумен, непосредствен и с чувство за хумор мъж. Отличава се с буен темперамент и винаги е в търсене на нови предизвикателства.

√ смее се, смръщвайки носа си – емоционална и доста капризна личност, която непрекъснато променя мнението си. Не разчитайте на него, той много често се поддава на минутното си настроение.

√ усмивката е като „лепната” – силно егоцентричен човек, не понася никаква критика и се стреми да налага мнението си на всяка цена. Готов е да жертва личния си живот в името на кариерата и успеха.

√ смее се, като закрива устата си с ръка – мечтател и фантазьор, който прекарва голяма част от времето си, витаейки в облаците. Неуверен е в себе си, дълго се колебае, преди да вземе решение.

√ когато се усмихва, леко повдига горната си устна – пред вас е потаен човек, склонен към лъжи и измами, въпреки че външността му говори за добронамереност.

Отговори на въпроса и спечели награда!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here