Формата на червилото издава характера

0
653

Съвети за мъже:
 
Формата на червилото може да разкрие много тайни от характера на собственичката му. Вгледайте се в гилзата на вашата приятелка и я изненадайте със следния тест.

Червило с непритъпен връх

Пред вас стои практична, солидна дама, която не се занимава с дреболии, знае какво иска от живота и какво не й достига.

Върхът на червилото е равномерно подострен и закръглен

Притежателката му може да се защити, не обича безотговорността. Всяка дреболия може да я извади от равновесие. Слушайте с нея сантиментална музика, разхождайте се често, подарявайте й дребни красиви сувенири и всичко ще бъде наред.

Червило като молив
Това е знак, че собственичката му е високомерна и не се съобразява особено с мнението на останалите. Трудно влиза в контакт с хора, но пък е идеална съпруга.

Върхът на червилото е срязан хоризонтално
Оптимистка: жизнерадостна, праволинейна, непосредствена и лишена от дребнавост. Обича децата и не само своите. Само не се засягайте, ако понякога казва истината в очите ви, без да се съобразява с чуждото мнение.

Косо подострено червило
Фантазьорка. Предприемчива, но не винаги практична. Има големи планове за бъдещето си, но често те остават само в сферата на мечтите. Предпочита да общува с мъже. Великодушна е към приятелките си.

Червилото е естествено изтрито под формата на тъп конус
Това е жена, която крачи смело през живота. Трудностите, които среща по пътя си, ги преодолява сама. Целеустремена и жизнерадостна личност.

Редактор: Весела Христова
 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here