Трите “закона” в прическите на пролет-лято 2011 г.

0
716


Време е за промяна. Време е да бъдете уникални! Водещите имена от световната hair styling индустрия ви предоставят няколко ексклузивни идеи за прически и аксесоари, които ще ви превърнат в кралица на купона … и на мъжките сърца.

1. Плитката – почти задължителен елемент от прическите през новия сезон ще бъде плитката. Дали ще заложите на класическата рибена кост, която обхваща цялата коса, или пък просто закачливо ще пуснете две тънки плитчици над слепоочията, със сигурност ще бъдете ултра актуална.

2. Аксесоарът – диадема или цвете в косите, без значение. Важното е да подчертаете своята женственост благодарение на някое елегантно допълнение в прическата. За ежедневна употреба са подходящи пластмасовите аксесоари, докато за вечерта се отдайте на ефектните бижута с камъни в косите.

3. Обем – и през новия сезон законът за обема остава в сила. Нека косата бъде голяма, мека и ефирна.

Прическата е един от основните елементи за цялостната визия на всяка жена. Възползвайте се от съветите на професионалистите, те са универсални и ефективни. И най-важното, никога не пренебрегвайте грижата за косата сама по себе си. Тя ще ви се реваншира, не се съмнявайте.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here