ТЕСТ: Разгадайте своя характер

0
665

Често жените са сравнявани с цветя – нежни, красиви, изискани, крехки… Жените обаче могат да проявяват твърдост и сила на характера, а понякога са напълно непредсказуеми в действията си. С помощта на този “цветен” тест ще разберете някои скрити черти от своя характер, както и какво евентуално бихте могли да промените, за да обърнете нещата в своя полза.

1. Определили сте си един ден от седмицата за спортни занимания. Какво обичайно избирате:
А. Бягане в близкия парк.
Б. Дълга разходка с велосипед извън града.
В. Плуване и сауна в любимия фитнес център.

2. Приятели са решили да ви изненадат – пристигат, без да са ви предупредили, на гости. Какво ще направите най-напред?
А. Слагате нова покривка на масата.
Б. Поглеждате в хладилника – дали няма да се наложи да изтичате до магазина.
В. Вадите тайните запаси за подобни случаи.

3. Поканена сте на театър. Какво ще облечете?
А. Вечерен тоалет с модерни и скъпи аксесоари.
Б. Елегантна рокля.
В. Нещо универсално.

4. Пишете любовно послание, каква хартия ще изберете?
А. Нежнорозова.
Б. Бяла.
В. Светлосиня.

5. Дори и да сте на диета, не можете да се откажете от…
А. Капучино на закуска.
Б. Екзотично ястие за обяд.
В. Алкохолен коктейл или чаша мартини.

6. Пред вас са три свободни дни, които ще прекарате с любимия човек. Къде би искала да отидете?
А. Вила в провинцията, където ще бъдете само двамата.
Б. Комфортно бунгало в известен курорт на брега на морето.
В. Модерен хотел в европейска столица.

7. Какво разбирате под идеални отношения?
А. Духовна хармония и материално благополучие.
Б. Близост, основана на дружба и взаимопомощ.
В. Всеки ден да бъде празник.

8. Искате да имате бебе, защото това е…
А. Естественото желание на жената, която обича.
Б. Цел на живота – да се посветите на възпитанието на наследник.
В. Един от добрите начини за самореализация.

9. Песента, с която е най-добре да започнете деня?
А. Pretty Woman…
Б. Goodbye My Love, Goodbye…
В. It`s My Life…

10. Добре би било цялата година да е…
А. Вълнуващият и романтичен месец май.
Б. Разкошният разноцветно обагрен септември.
В. Март, изпълнен с очакване на слънцето и топлината.

Постави за всеки отговор А – 0, за Б – 3, и за В – 5 точки.

РЕЗУЛТАТИ:

0–10 точки: Орхидея
Вие сте стопроцентова романтичка – непрекъснато сте в очакване да се случи чудо и трудно се разделяте с илюзиите си. Като личност сте твърде ранима – лесно се обиждате, дори и най-дребните проблеми са в състояние да ви извадят от равновесие. Не робувате на модните тенденции, въпреки това така избирате дрехите си, че винаги изглеждате изискана и елегантна. Гримът ви е деликатен и ненатрапващ се, а любимият парфюм – с преобладаващи цветни нотки. Често се оказва да сте в търсене на идеалния мъж – искрен, прям, с чувство за отговорност. За вас изневярата е чиста проба предателство и никога не би му простила. Ако това се случи, се оттегляте, затваряте се в собствения си свят и дълбоко в душата си скърбите. Трябва да мине известно време, за да излезете от това състояние, но за съжаление продължавате да търсите човека, който присъства в мечтите ви. По-добре не крийте романтичните си пристрастия – все още се срещат мъже, които могат да ви разберат и да ви обичат с цялото си сърце.

11–20 точки: Хризантема
Обикновено се разкривате в пълната си светлина след 30-годишна възраст. Дотогава трупате опит и обикновено това е период на грешки, но именно те ви помагат да осъзнаете действителността. Вие сте експериментатор по душа, обичате новите предизвикателства и това ви личи както в облеклото, така и в грима – харесвате екстравагантните съчетания, които провокират и привличат вниманието. Колкото до парфюма – предпочитате топлите ориенталски ухания. Обикновено имате доста любовни романи зад гърба си и това ви дава увереност в отношенията със силния пол. Действате смело и не се притеснявате да кажете каквото мислите, дори с риск да разрушите връзката с мъжа до вас. Притежавате силно чувство за справедливост и не търпите никакви компромиси както в личен, така и в служебен план. Това до известна степен усложнява живота ви, така че се постарайте да бъдете по-толерантна и по-тактична във взаимоотношенията си не само с представителите на противоположния пол, но и с близките си приятелки, както и с колегите си.

21–30 точки: Роза
Активна, динамична и изключително жизнена натура. При вас цари абсолютен порядък, както вкъщи, така и в работата ви. Организирана сте и това много ви помага в ежедневието, когато се налага да се справяте с куп досадни задачи. Следите с интерес модните тенденции, но винаги ги съобразявате със собствените си предпочитания. През деня гримът ви е съвсем лек, но при специални случаи лесно можете да го смените с по-екстравагантен. Парфюмът ви е дискретен, но и него съобразявате според случая. Природата ви е дарила с естествен, неустоим чар и лесно привличате мъжкото внимание. Но вие внимателно избирате партньорите си, те трябва да отговарят на високите ви критерии. Стремите се да живеете пълноценно, не криете своите амбиции и чувства. В преследване на целите си не бихте се спряла пред нищо и често се случва да си показвате “бодлите” – лесно наранявате близки и приятели. Непрекъснато се налагате и това дразни и предизвиква справедливо възмущение в околните. Добре е да се научите да изслушвате хората, да уважавате тяхното мнение – това само ще ви бъде от полза.

31–40 точки: Ирис
Водите двойнствен живот – на повърхността е вашата коректност, прецизност, както и способност за бързо и правилно вземане на решения, а дълбоко в душата ви – силно влечение към екстремните преживявания. Отличавате се с оригинално мислене, чувство за хумор и творчески дух. Но за да неутрализирате тази си двойнственост, понякога се впускате в неочаквани и за самата вас промени – сменяте цвета на косата си, стила си на обличане, грима, парфюма. Същото важи и за мъжа до вас, както и за най-добрите ви приятели. Внезапно те се оказват нежелани и започвате да ги отбягвате. Това, разбира се, е временно явление – много скоро се връщате към обичайните навици, но… до следващото ви хрумване за промяна. Добре е да си дадете сметка, че това са хора, които ви обичат и уважават и не бива да подлагате тяхното търпение и добронамереност на непрекъснати изпитания. По този начин рискувате да ги загубите завинаги. Когато усетите, че ви е необходима промяна – отидете на екзотично пътешествие с любимия човек, сменете прическата, впуснете се в шопинг или каквото е най-близко до вашите усещания, но запазете добрите отношения с партньора и с приятелите си.

41–50: Гладиола
Сложен и противоречив характер, който е трудно да бъде разгадан. Вие държите на своите принципи и преследвате докрай целите си. Общуването с вас не е лесно, макар че едва ли си давате сметка за това. Имате малко истински приятелки, а колкото до мъжете – те виждат във вас не жената, обект на мислите им, а по-скоро добър приятел. А вие дълбоко в себе си мечтаете за истински мъж, искрен и всеотдаен. Затова и опитвате какво ли не само и само да привлечете вниманието на представителите на силния пол. Винаги сте в крак с модните тенденции, и облеклото, и гримът ви са последен писък на модата. Избирате най-новия и екстравагантен парфюм, пуснат на пазара, веднага сменяте прическата си с най-модерната в момента. Е, в това отношение може да се каже, че се престаравате и повечето от усилията ви да привлечете желания мъж са напразни. По-добре се разделете с илюзиите си да покорявате мъжете и се опитайте да бъдете естествена, така само ще спечелите. Добре е да се постараете да вникнете в истинската същност на хората около вас.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here