Тайните за красота на Хайди Клум

0
674

Забележителната Хайди Клум е сред най-добрите световни модели. Тя е извървяла труден път към своята слава. Хайди твърди, че спазването на определени правила й е помогнало да запази своята красота и да постигне целите си в живота.

Какво никога не си е позволила:


Да се събуди след 7 часа. 
“Дори когато нямам никаква работа, не се излежавам в леглото. Привикнала съм на дисциплина от детските си години. Който не цени точността, не може да постигне успех”, казва тя.

Купони до сутринта. “Често след ревю се организира афтърпарти, постоянно има някакви празненства. Много пъти съм канена като специален гост. Аз почти винаги ги посещавам, но за кратко. Стоя най-късно до един часа, след което си тръгвам. Достатъчно е да присъствате половин час, за да не обидите никого. Не виждам смисъл да се напивам до безпаметност и да танцувам върху масите”, споделя Клум.

Да пропусне спортна тренировка, оправдавайки се с умора.

Присъствие на важно събитие в небрежен тоалет.

Да изпие повече от една чаша сухо вино или шампанско на светско събитие.


Пушене и употреба на наркотици.

Консумация на тестени изделия и млечен шоколад. Позволява си само ябълков щрудел и малко бисквити.

Да се излежава на дивана пред телевизора.

Спазването на модни диети и гладуване. За разлика от много знаменитости, сменили множество диети, Хайди вече 6 години спазва определен режим на хранене, разработан от Давид Кирш, който е подробно описан в книгата «The Ultimate New York Diet». Както споменава самият автор, методът е създаден за силни и упорити хора.

Хайди никога не се оплаква от живота. 
От детство е научена да не показва своите слабости. Нейната взискателност е движещата сила, определяща успеха в кариерата й.

Редактор: Весела Христова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here