Предложения за ефектен маникюр

0
951

Понякога не е достатъчно само да „облечем“ ноктите в разкошен цвят. Обичате ли да експериментирате? Предлагаме ви 3 варианта за ефектен маникюр.

Металически микс

Злато, сребро и… много фантазия – страхотен микс, който позволява сътворяването на впечатляващ маникюр. Нанесете 2 слоя тъмносив лак за нокти с металически отблясъци. Изчакайте най-малко 5 минути, за да изсъхне. Внимателно нанесете тънък слой специално лепило. Цветът на лепилото се променя от бяло до прозрачен мат, когато изсъхне. Върху всеки нокът поставете лентичка златисто фолио с лъскавата страна надолу, натиснете 3–4 пъти с върха на пръстите и отлепете. Повторете със сребристо фолио.

Лунен маникюр

Съчетаването на черно и бяло е смело графично решение, което определено привлича вниманието. Нанесете един слой бял лак върху ноктите и изчакайте да изсъхне напълно. Поставете полукръгъл шаблон в основата на всеки нокът. След това нанесете 2 слоя черен лак от ръба на шаблона до върха на нокътя и оставете да изсъхне. Внимателно отстранете шаблона и завършете с топ лак за блясък.

Игра на сенки

Игра на сенки, екстравагантност или просто различен и много ефектен маникюр… Необходими са ви 2 цвята лак за нокти – тъмнолилав и бял, 5 миниатюрни купички (може да се заменят с малки картончета) и клечки за зъби за разбъркване. Излейте малко количество от тъмнолилавия лак за нокти в петте купички и към всяка прибавете различно количество от белия лак, така че да създадете градация на нюанси. Нанесете оригиналния тъмнолилав лак на нокътя на кутрето, след което оцветете другите нокти в различни нюанси (от по-тъмен към по-светъл).

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here