Перфектeн маникюр с CND

0
659

Всички ние – жените, искаме да бъдем перфектни до най-малкия детайл. Това е трудно. Въпреки всичко много от нас считат, че е постижимо. Затова си заслужава поне да опитаме.

Американската компания CND – Creative Nail Design, ни предлага да се погрижи за един от най-важните детайли по пътя към съвършенството – маникюра. Един от лидерите в областта на професионалния маникюр и педикюр през последните три десетилетия, CND наскоро проведе грандиозно шоу в Ню Йорк, посветено на най-новите тенденции за постигане на безупречна визия на ноктите. В него се включиха водещи “творци” – маникюристите Diego Binetti, Jason Wu, Ruffian, Sally Laponite, чиито шедьоври за пореден път доказаха, че изкуството на красивите ръце минава през първокачествените продукти.

Предложената от нас своеобразна “галерия” разкрива само част от най-добрите постижения, на които стана свидетел Америка. От уникалните предложения на CND може да се възползва и всяка българска клиентка в специализираните салони за маникюр и в търговската мрежа.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here