Перфектно лице без двойна брадичка

0
660


Не само пълните хора страдат от двойна брадичка. Първите намеци за появата й се получават още в младежка възраст. Сред причините за образуването на двойна брадичка са неправилната стойка, навикът да се спи на високи и меки възглавници и др. Така любимите навици водят до отслабването на съединителната тъкан, която не е в състояние да удържа подкожната мастна тъкан и тя провисва. Съществуват обаче начини тя да бъде премахната.

Изключително полезни са контрастните компреси и масажите в проблемната зона.

Друг възможен избор е посещението в център за красота. Специалистите предлагат индивидуални програми, но не очаквайте моментален ефект. Трябва да прекрачите прага на салона 5-10 пъти, а понякога и повече.

Терапиите за отстраняване на двойната брадичка включват вакуумен масаж, който въздейства върху подкожния слой, опъва кожата и тонизира мускулите. Циркулацията на кръвта се стимулира, обменните процеси се засилват, тъканите се освобождават от токсините. Съвременните технологии за вакумен масаж заменят няколко сеанса класически ръчен масаж.

Да се отървем от двойната брадичка ще ни помогне и мезотерапията. С инжекции козметологът вкарва в повърхностния слой на мастната тъкан коктейли от витамини и лечебни вещества. Вълшебните коктейли разграждат мазнините, ускоряват кръвния поток, повишават еластичността на кожата.

Фотоподмладяването също ускорява метаболизма и подобрява микроциркулацията на кръвта. Процедурите, с които ще се отървем от двойната брадичка, имат продължителност 15-25 минути, като за осезаем ефект са необходими 5-10 сеанса. Тенът се изчиства, кожата се стяга и става гладка.

И накрая, при невъзможност да се избавите от двойна брадичка, можете да прибегнете към услугите на пластичните хирурзи. От проблемните зони може да се избавите, прилагайки съвременни безоперационни технологии и подходящи грижи.

Редактор: Весела Христова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here