Оригинална бижутерия за неповторими дами

0
629

1. Няма как пролетта да ни сполети, без да довее идеи за пролетно разчистване.  Не искам да ви плаша с подканване към традиционните трудоемки занимания тип парцал/кофа и много пяна, по-скоро бих посяла идеята за чиста визия и акцент върху аксесоарите. Изкушенията на всеки моден сезон са достатъчно много по витрините и твърде малко в дамския гардероб. Истинското бижу няма време и сезон, то е реликва, почерк, ситото за присъствието на стил у жената. Изберете си цвят и история, в които се чувствате добре и ги наместете върху бижу с характер. Заложете на еластичен клин,  памучна риза, фееричен елек от шифон и се чувствайте свободни да се колебаете между  аксесоарите. Позволете на този малък акцент да изпъкне върху бежов, бял, тъмносин или черен аутфит и шумно да обере лаврите. Макар териториите на шика и кича да са лесни за объркване, с бижута като тези тук не бихте имали  повод  за тревога:

Сериите MONARH BUTTERFLY и GW COLLECTION, предлагани от сръбската бижутерийна къща Stefanovic (1986) са закачливи и стилни. Сполучливо са съчетани на едно място жълто злато, сапфири, рубини и емайл:

2. Пътешествие из гардероба на баба или прабаба. Няма да ви заблуждавам, всеки път си намирам по нещо ново. След като сте обходили всички ъгълчета, кутийки и ревери за някоя забравена брошка, можете да се разходите и из антикварните магазини. Дишайки люляковия въздух навън, ще се удивите как наниз пендари може да омае въображението ви с  куп креативни хрумвания.

Автор: Неда Грозева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here