Огромен бицепс – веднага

0
858

Мечтата на много мъже е да се сдобият с мощен бицепс, възможно по-внушителен. Мечтата на много жени е да имат до себе си такъв мъж. И за да бъдем наистина лаконични и логични, както и самите мъже, нека преминем към основното, а имено: как да се сдобие мъжът с такъв бицепс? Пътищата към перфектно оформените бицепси са два – фитнес упражнения и/или хирургическа намеса.

Хирургическата намеса се изразява в поставянето на импланти в бицепса. Тя е една от най-търсените естетични интервенции от младите мъже в САЩ, Канада и Западна Европа. Извършва се под пълна упойка. Медикът прави разрез в областта на лакътната сгъвка на ръката и поставя имплант, най-често силиконов. После зашива разреза и поставя лека превръзка отгоре.

Два дни след процедурата не се препоръчва претърпелият операцията да вдига или сгъва и разгъва ръката си. След този период превръзката се сваля. Лекарите съветват да се правят леки упражнения в рамките на следващите две седмици (изготвя се специал), за да се “намести” импланта, но в никакъв случай да не се извършват резки натоварвания. Месец след операцията може да се премине към режим на нормална физическа активност.

Интервенцията все по-често се извършва и на дами, особено на тези, които активно се занимават с фитнес и културизъм. Размерите на имплантите при тях са по-малки, но пък резултатът – отново безупречен.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here