Обувките на есен 2011

0
726

Обувките на есен 2011 изглеждат повече от впечатляващо. Световните дизайнери постулират няколко топ правила в материите, от които се изработват те. Обувките гарантират зашеметяваща визия, която няма да ви остави незабелязана.

Топ тренд 1: Път на влечугите!

Като се абстрахираме от комичния подтекст, то този тренд може да се тълкува като господство на обувките от змийска, крокодилска и всякаква подобна кожа от актуалните в модата влечуги. Звучи скандално анти-еко, но… този вид стока има своите почитатели. На цени, неподвластни дори на Световната финансова криза.

Топ тренд 2: Лакирана изкуствена кожа

Блестяща повърност, в която можем да се огледаме. Но… да не ни става навик: все пак не е препоръчително да вървим, забили поглед в земята, само защото се оглеждаме в обувките си. 

Топ тренд 3: Велур style

Велурената обувка стана особено популярна напоследък. Предимството е в материята, която перфектно се оформя по крака.

Топ тренд 4: Копринена lady

Коприната е винаги любима на дамите. Дори когато присъства на обувките. Всъщност облицованите с коприна обувки сякаш са създадени, за да бъдат шикозни, не мислите ли? Тогава, разходете ги тази есен.

Топ тренд 5: Микс материали

Особено модерни ще бъдат обувките, съчетаващи няколко (повече от 2!) материала в изработката си, например коприна, велур и гума или пък комбинация от кожа, пластласа и метал. Разнообразието е забавно, но и необходимо условие, ако искаме да бъдем уникални.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here