Нестандартна целувка

0
719

Понякога устните са достатъчни, за да изразят цялостната ви същност, да омаят всички около вас за броени секунди и да изразят вашата силна индивидуалност. Вдъхновени от нестандартните тенденции за зима 2011-2012 ние ви показваме актуалните, но определено нестандартни решения за макиаж на така бленуваните от мъжете женски устни.

Според някои топ гримьори съблазнителните устни този сезон са достоен заместник на традиционните сенки за очи, тъй като безспорно водят класацията за най-привлекателна част на лицето от женското излъчване. Добре гримираните устни омайват и хипнотизират, те имат силата да бъдат вашето скрито оръжие.

Освен наложената за сезона богата палитра от червени, розови и телесни нюанси, можете смело да дадете поле за изява на въображението. Позволете си да експериментирате с футуристичните, нетипични и закачливи вариации, като съчетавате на пръв поглед несъвместими искрящи или контрастни цветове. Всяка комбинация носи своето послание и изразява различно настроение.

Всичко зависи от вашето въображение и вкус. За авантюристичните и смели натури препоръчваме цветовете върху устните да бъдат златисто, неоново, черно, сребристо, металическо или комбинация от контрасти. Един определен акцент върху устните ви ще ги превърне в платно на картина. Разполагате с голям избор между сърца, плодове, декоративни графични елементи или поп апликации.

За по-традиционните дами препоръчваме нанасянето на два различни тона червило на горната и долната устна, принадлежащи на една цветова гама. Бъдете красива, нестандартна и различна, впечатлете околните сега, когато сезонът на празниците е в разгара си и всеки се стреми да е възможно най-запомнящ се.

С умела доза креативност можете да създадете един приказен цвят, като превърнете устните си в анималистични герои, като черна котка, лукава лисица или морски рак. Почерпете вдъхновение от предложението на Chanel, като внимателно изрисувате фигури и символи по устните.

Защо не превърнете усмивката си в плодов коктейл, превръщайки ги в сочни тропически плодове? Лесно и увлекателно, превъплъщението на устните ви  ще приповдигне духа и настроението ви мигновено.

Рисунки върху устните, целувка на палава котка, усмивка изразяваща послание – всичко това е не само възможно, но и модерно.

Автор: Илона Исаева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here