Най-предпочитаните прически за 2011

0
602

Краят на отиващата си година е време за равносметка. В това число и… за прическите. Най-харесваните и предпочитани от звездите прически се отличават преди всичко с това че са лесни за изпълнение, не отнемат много време и подсилват естественото очарование и сексапил.

Дженифър Лав Хюит

Косата е обърната настрани и прихваната в опашка. Лесна за изпълнение прическа, която е подходяща както за вечерно парти, така и за ежедневието. За изискан финиш е необходим лак с блестящи частици. Можете да прибавите и екстравагантен аксесоар в косите, за да подсилите ефекта.
 

Ашли Грийн

Ретро вълните придават неповторимо очарование и сексапил. За да се запази прическата е необходимо на влажна коса да нанесете подходяща пяна. По този начин след изсушаване и оформяне с ретро пресата вълните са фиксирани за по-дълго време.

Дженифър Лопес

Косите са събрани в небрежен висок кок. Лесна и ефектна прическа, която можете да си направите вкъщи. Преди да оформите кока, нанесете текстуриращ мус по дължините на косата. Продуктът придава плътност, заглажда и „укротява“ непокорните коси.

Ема Стоун

Изсушавайки косата си, установявате, че прическата ви е скучна и трябва да внесете доза разнообразие. Погледнете Ема Стоун и блестящите й къдрици. Ще ви отнеме не повече от 5 минути, за да оформите с маша леки къдрици в краищата на косата. Завършете с лак, придаващ блясък.

Бионсе

Сплетената отстрани плитка може и да ви напомня за детството, но определено подсилва свежото излъчване на Бионсе. Прическата е лесна – просто срешете косата настрани и внимателно сплетете плитката. Напръскайте с лак със слаба фиксация, за да пригладите косата.

Лорън Конрад

Това е една от най-лесните за изпълнение прически. Събрете косата в небрежен шиньон, като оставите една част свободно да пада отстрани. Оформете свободно падащите краища с маша и използвайте лак с блестящи частици, за да фиксирате прическата.

Ашли Тисдейл

Част от косата е прихваната на тила, а останалата се спуска небрежно по раменете. Използвайте пяна или мус, за да оформите краищата на косата и леко ги начупете. Прическата е небрежна, но определено много секси и зареждаща с парти настроение.

Дженифър Анистън

Прическата на Дженифър е динамична и подсилва неподправеното й очарователно излъчване. С помощта на маша оформете леки вълнообразни къдрици. Трябва да държите машата обърната навън, за да може прическата да „отвори“ лицето. На финала напръскайте с блестящ лак.

Еван Рейчъл Ууд

Късата коса също може да изглежда много секси. Еван Рейчъл Ууд се лиши от дългите си коси през 2011 г., а избраната прическа не само е лесна за поддържане, но и придава неустоим сексапил. Обърнете косата си настрани и с ретро преса оформете небрежни вълни. Завършете с лак със средна фиксация.

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here