Най-необичайните неща, които жените харесват в силния пол

0
637

Понякога жените харесват много необичайни неща в мъжете, уверяват учените. Разбира се, не всички жени осъзнават това, а тези, които го осъзнават, едва ли биха си признали…

Немски психолози провели проучвания сред жени на различна възраст по тази деликатна тема и обобщавайки резултатите, определят следните най-харесвани неща в представителите на силния пол:

Очила

Колкото и да е странно мъжете, носещи очила, са смятани за доста привлекателни от нежните половинки. Жените обясняват предпочитанието си по следния начин: той носи очила, следователно е добре образован, умен, забавен и в неговата компания никога няма да е скучно.

Белег

Подсъзнателно жените възприемат белега като признак на мъжественост, смелост и горещ темперамент. При това произходът на белезите върху кожата на мъжете няма никакво значение.

Миризма на пот

Общоприетото схващане е, че миризмата на пот отблъсква жените. Учените обаче са доказали точно обратното. В потта на мъжете се съдържа андростадиенон – феромон, който повишава сексуалното желание при жените. Именно андростадиенонът прави мъжете да изглеждат по-атрактивни в очите на нежните си половинки.

Плешивост

Лекото оредяване на косите при мъжете има своеобразно очарование, на което в повечето случаи жените реагират положително и смятат за секси нюанс.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here