Най-абсурдните модни предложения през 2011

0
640

Преди всичко модата е полет на фантазията. Може да бъде прекрасна, вълнуваща, вдъхновяваща. А може да бъде странна и абсурдна. През 2011 година имаше изключително успешни дизайнерски решения, но и доста странни модни предложения.

На работа или в леглото?

Едва ли някой ще се изненада при вида на обикновена пижама. Но… тоалетът, създаден от някои водещи дизайнери като Louis Vuitton изглежда точно като пижама. Някои от вечерните рокли също могат да бъдат сбъркани с ефирна нощница. Може би такъв тоалет позволява от офиса направо да се отправите към леглото без да се преобличате… 

Ако скъсаме чорапите…

Модата на „раздраните“ дънки се зароди доста отдавна и днес никой не се впечатлява от тях. Но към дънките се прибавиха и други елементи от гардероба, като например… чорапи. За да не се бръкнете дълбоко в портмонето за дизайнерските „раздрани“ чорапи, можете да си купите обикновени и сами да ги поразкъсате. Или още по-просто – ако ги скъсате, не ги изхвърляйте, криза е все пак и малко икономия не е излишна. А и ще сте в крак с модата. 


Бихте ли носила С-стринг?

Едва ли има по-предизвикателно решение в секси бельото от С стринга. Представлява „прашка“, но без страничните придържащи ленти или връзчици. Разбира се, има много жени, които не харесват да се подават части от бельото им над дънките или бельото им да прозира под по-ефирния тоалет. За тях С стрингът е перфектното решение. Но как подобно бельо се „държи“ на тялото без страничните ленти? Според производителите дискретната ивица отзад следва контура на тялото и така осигурява закрепването. Като С стринг са решени и някои модели бански. Те са предпочитани от жените, желаещи равномерен тен без досадните бели ивици.

Вместо диаманти…

Помните ли прочутата песен „Диамантите са най-добрите приятели на момичетата” на Мерилин Монро? Изискано колие от ослепителни диаманти – коя жена не би искала да притежава! Но как ви се струва колие, направено от истински коси?! С това колие дизайнерката Kerry Howley иска „да върне привлекателността на отрязаните къдрици“. Но… определено косите изглеждат далеч по-прекрасно, когато са оформени в разкошна прическа, отколкото като колие на шията.

Обувки със странни форми

Дизайнерските решения относно обувките също изненадват, най-малкото с това как бихте ги носили. И възможно ли е да се съчетаят с подходящ тоалет или аксесоар? Обичате да се разхождате боси, но животът ви е немислим без високи токчета – няма проблем – предложението е обувки без предна част, само токчета. 

А ако искате да сте по-близо до природата, има и обувки предната част на които е оформена като… копито?!

Какво бихте казали за абсолютно нефункционалните обувки, чиито токчета висят във въздуха? Изобщо ще можете ли да ходите на тях… 

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here