Масажът с карите

0
838
WESTF03145

Ако трябва да се характеризира само с една дума, масажът с масло от карите би бил определен като… суперефективен. И това не е просто случайност. Маслото от карите притежава уникални anti-aging съставки, които, втривани директно в кожата, я правят да изглежда видимо по-млада и свежа.

Има десетки техники за масаж, както и разнообразие от продукти, които се използват. Например масла, лосиони или други видове течни мазила. Като цяло масажите с масло от карите се предлагат най-вече в луксозните хотели на Южна Африка, екзотичните острови и курортите по крайбрежието на САЩ. Те са скъпа, но наистина резултатна процедура, чийто ефект е видим веднага.

Обща характеристика на маслените продукти с карите е, че те служат като перфектни овлажнители. Те осигуряват много ниска степен на триене при плъзгане и силно се абсорбират, позволявайки прилагането на масажни техники в дълбочина.

Лосионите подхранват кожата ефективно, тъй като бързо се абсорбират от нея. Като овлажнители при продължителен масаж обаче специалистите отдават предпочитание на маслените продукти.

След като кожата стане достатъчно влажна и порите й се отворят, благодарение на лосион или по-рядък маслен продукт с карите, следва втората фаза на масажа. Тя се свежда до нанасяне на високоефективното и по-гъсто като консистенция масло от карите с anti-age ефект. Обикновено маслото се затопля предварително до приятна температура и после се нанася върху кожата. Следва преседяване на нанесеното масло върху тялото в рамките на определен интервал от време, след което то се отмива.

Масажът има както чисто лечебни, така и релаксиращи свойства. От страна на специалистите неговите предимства са неоспорими и единодушно признати.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here