Красива през есента

0
742

Как да поддържаме блестяща визия и тази есен? Не е трудно. Особено ако познаваме съветите на “законодателите” на съвременната fashion индустрия. Ето какво ни съветват нашите любими имена от модния подиум:

Roberto Cavalli е категоричен, че един от най-сексапилните елементи за сезона ще бъдат “опушените” в металически тонове очи. Да поиграем със сенките в сивата, тъмносинята, черната или ръждивочервената гама, както и с повече черен молив и спирала. 

Gucci залага на класическата женственост в червено. Експериментът му най-общо може да се резюмира като червило във виненочервен цвят с “мокър ефект” на устните, постижим с гланц.

Diane von Furstenberg предлага тъмни сенки за очи. Според нея това е достатъчен контраст с белотата на кожата. Очевидно обаче идеята й не е особено препоръчителна за жените с по-матова кожа.

Chloe излагат интересна концепция – сенки и червило в един и същ цвят. Доста оригинално предложение, не мислите ли?

Lanvin ни препоръчва да напластим голямо количество спирала върху миглите – това е достатъчно за свижия младежки look.

Ralph Lauren си пада по искрящите тонове, затова и тази есен залага на червилата в оранжево, праскова или китайско червено. Смело предложение, което крие риска да изглежда и чисто вулгарно, особено ако се възприеме от тийнейджърки.

Oscar de la Renta се приддържа към умереността и типичната латино красота: да изравним добре тена на лицето, да подчертаем скулите и изящно да оформим веждите. Стилно и… достатъчно.

Giambattista Valli също предпочита умереността – равен тен на лицето, черен молив в ъгълчето на очите и червило в цвят светъл корал.

Balmain препоръчва на жените с тъмна и матова кожа да подчертаят скулите с руж в леки златисти нюанси. Истинска магия с ориенталски привкус…

Donna Karan постави акцента върху клепачите. Много блясък, постигнат със светъл течен фон дьо тен и специален мазен блясък за клепачи.

Редактор: Стойна Атанасова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here