Козметичните процедури на лятото

0
1189

Кой не би искал да изглежда свежо, съблазнително и красиво през лятото? За това е добре да знаете как да запазите безупречния си вид и какви процедури е добре да направите през горещите дни?

Лятото не е най-подходящото време за агресивни методи, повечето сериозни процедури не се съчетават с плановете за плаж. Но това не означава, че до есента трябва да прекратите с грижите за лицето и тялото. Ако планирате правилно летните процедури, ще предпазите кожата си от типичните сезонни проблеми и ще изглеждате великолепно през целия сезон.

Без мимически бръчки

Най-предпочитаната процедура в началото на лятото е ботоксът. Инжекциите позволяват да се предпазите от появата на мимически бръчки. Та нали всеки проблем е по-добре да се предотврати, отколкото след това да се борите с последствията.

Свежест и младост, въпреки жегите

Постоянното въздействие на слънчевите лъчи, морската вода и вятърът изсушават кожата. В тази ситуация много полезна ще бъде биоревитализацията, която овлажнява и компенсира недостига на хранителни вещества. Тя ще направи кожата по-здрава и ще стегне контура на лицето.

Важно е да знаете, че и тези, и другите процедури с инжекции е добре да направите поне 10-14 дни преди отпуската.

Ръцете и зоната на деколтето

От въздействието на слънцето и водата страда не само кожата на лицето, но също и на ръцете и на откритата зона на деколтето. Кожата тук е особено уязвима, тя губи влага и става суха. Може да се появят и пигментни петна. Да се справите с проблема ще ви помогнат мезотерапията и биоревитализацията в тази зона. Специализираните клиники предлагат специално разработени за тези зони препарати, обогатени с витамини, аминокиселини и ферменти, микроелементи и други съставки, които са подбрани в зависимост от индивидуалните проблеми и сезона.

Подлагайки се на тези процедури кожата ще се изглади, те ще повишат тонуса й, ще нормализират работата на мастните жлези, което е особено актуално през летния сезон.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here