Какво разкрива любимия ви цвят червило?

0
673

Най-голяма изразителност на женското лице придават устните и очите. Но най-секси безспорно са устните. Прошепнатите думи, изненадата, обещанието, изказано без думи… Устните мамят и подканят, прелъстяват и награждават. Издават черти на характера, които чрез червилото откровено демонстрираме или се опитваме да скрием.

Нека проверим какво разкрива любимия ни цвят червило…

Червено
Жените, отдаващи предпочитанията си на този цвят, притежават огнен темперамент, решителност и борбеност. Ръководят се от собствените си принципи и не приемат чуждо мнение. Непрекъснато са в движение и търсят нови и нови предизвикателства. Кипят от енергия и преодоляват с лекота всички трудности. Откровени и прями, те не се съобразяват с чувствата на близки и приятели и често ги нараняват.

Виолетово
Определено изкусителен цвят, харесван от жените, които сякаш са родени да съблазняват. Природата ги е дарила с очарователно излъчване и неустоим сексапил, затова и мъжете, оплетени в мрежите им, не са никак малко. Склонни са с лекота да се впуснат в любовна авантюра, но бързо могат да сложат край на връзката, ако партньорът не отговаря на техните високи критерии. Ценят лукса, екзотиката и романтичните преживявания.

Кафяво
Почитателките на кафяви и шоколадови тонове обичат живота в цялото му многообразие. Наясно са със себе си и неотклонно преследват своите цели. Държат да са в крак с модата, но без да й робуват. Общителни са и с лекота създават нови запознанства. Организирани, дипломатични и с развито чувство за отговорност, на тях може да се разчита в критични ситуации. В личен план проявяват ревност, която им пречи да изградят стабилна връзка.

Оранжево
Цвят, харесван преди всичко от жените с нестандартно мислене. Обожават оригиналните решения и обикновено тоалетите и аксесоарите им са последен писък на модата. Неудържимо ги привличат пътешествията, опознаването на нови места, досегът с различни култури. Скарани са с домакинските задължения, понякога са разсеяни и разпиляни. По принцип трудно намират спътник в изключително динамичния си живот.

Розово
Любителките на розовите нюанси са спокойни, самоуверени и оптимистично настроени. Отличават се с творчески дух и богато въображение, което много им помага както в професионален, така и в личен аспект. Стремят се да обогатяват познанията си, да придобиват нови умения и да се придвижват нагоре по обществената стълбица. В тяхно лице ще имате верен приятел, готов винаги да ви се притече на помощ.

Цикламено
На цикламено червило залагат жените, които постигат всичко със собствени сили. Неуморни и неотстъпчиви, те няма да се огънат в труден момент. Стремежът им към съвършенство често ги пренатоварва в ежедневието и рискуват стресът да се превърне в техен постоянен спътник. Държат на искрените взаимоотношения с приятелите, а вроденото им чувство за хумор ги прави приятен събеседник във всяка компания.

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here