Какво разкриват сенките за очи?

0
665

Може ли предпочитаните от вас тоналности на сенките за очи да разкрият черти от характера ви? Предлагаме ви най-малкото да се позабавлявате, когато сте в компания, като погледнете какъв макиаж са избрали вашите приятелки. А може би ще научите нещо и за себе си…

Ако предпочитате сенки за очи в зелената гама, вие се отличавате с общителност, спокойствие и уравновесеност. Приемате живота такъв, какъвто е, трудностите и предизвикателствата не ви плашат. На вас винаги може да се разчита за съвет и подкрепа. Обичате пътешествията, разнообразието, създаването на нови контакти както в делови, така и в личен аспект. Уверена сте в себе си и смело изкачвате стълбицата на успеха.

Сините сенки разкриват енергична и делова натура, способна бързо да взима правилни решения в трудни ситуации. Обикновено се владеете добре и не позволявате емоциите да надделяват над разума. Проявявате отговорност и не оставяте днешната работа за утре. Освен това сте забавна, с чувство за хумор и с вас никога не е скучно.

В случай че често избирате розовата гама, то зад привидната ви самоувереност се крие повишена емоционалност и лесно ранима душевност. В любовта давате много повече, отколкото получавате, и затова разочарованията са неизбежни. Отличавате се с творчески дух и оригиналност, които може да ви помогнат за успешна реализация в избраната от вас област.

Съчетанието на розови със сини или зелени сенки показва желание за надмощие и налагане на собственото мнение на всяка цена. Вие не понасяте да сте в ролята на подчинен и отстоявате докрай принципите си. Твърда и властна натура сте и често сте склонна да критикувате близки и приятели.

Ако изборът ви е насочен към бежово-кафявата гама, то за вас е характерна повишена взискателност към хората от близкото ви обкръжение. Харесвате лукса, удобствата и се наслаждавате на всички удоволствия, които животът предлага. В никакъв случай не може да се каже, че сте лекомислена, напротив – много добре знаете какви са възможностите ви и непрекъснато демонстрирате високо самочувствие и увереност.

Сребристи или златисти сенки, както и нестандартни комбинации са предпочитани от жени, които желаят да впечатлят представителите на силния пол.

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here