Изваяна фигура с Medilipo

0
767

Неинвазивните процедури за оформяне на тялото се ползват с огромна популярност в цял свят. И това е обяснимо – терапиите са безопасни и безболезнени, не изискват възстановителен период, а резултатите са отлични.

Ще ви запознаем с Medilipo – авангардна методика, която намалява обемите и коригира силуета. Методът е много популярен и се предлага в естетични клиники и центрове за красота във Великобритания, Швейцария, Франция, Германия и други страни. Терапията с апарата Medilipo е подходяща и за жени, и за мъже, без значение от възрастта, действа целенасочено на мастната тъкан и перфектно изглажда „портокаловата кожа”.

Процедурата е абсолютно безболезнена и безопасна, не е необходим период за въстановяване – сеансът прилича на обикновено посещение в салон за красота. Заобленият накрайник на апарата Medilipo леко се плъзга по кожата, а вие усещате приятна топлина. Апаратът излъчва ниски нива на лазерна енергия, температурата на подкожната мастна тъкан се повишава до 39°С – това е оптималната температура, при която започва липолиза (разграждане на мазнините). Но мазнините не остават в организма – електродите, закрепени на корема, ръцете, дупето и бедрата чрез ултразвукови колебания карат мускулите в тези участъци да работят, изгаряйки отделената енергия. Докато вие си почивате, тялото ви спортува и отслабва. Още след първата процедура кожата е по-стегната, тонизирана и гладка. Постепенно мускулите се оформят, а силуетът се извайва. Единственото условие е да преминете целия курс, определен от специалист. Средно това са 12 сеанса, 2 пъти седмично, но точният брой се определя строго индивидуално.

Резултатът е отличен и най-важното – можете да запазите фигурата си перфектна дълги години, стига, разбира се, да се храните здравословно и поне 2–3 пъти седмично да спортувате.

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here