Играй с ESSIE и спечели!

0
756

В продължение на повече от 30 години Essie е икона, на която се доверяват професионалисти, звезди и дори кралски особи. Създадена в Ню Йорк, марката позволява на жените по цял свят да изразяват себе си и да се забавляват с цветовете на маникюра си. Ако се нуждаете от професионален, висококачествен лак, Essie е вашата марка.

Ако обичате лаковете колкото нас, споделете вашите постижения. Тази Facebook страница е толкова ваша, колкото и наша. Следете ни и научете новостите около Essie, цветовете, които ще предлагаме в България и съвети за визията ви. Вие ще сте първите, които научават за специалните ни промоции!

Essie Weingarten – динамична и неудържима жена стои зад всичко! Марката Essie e основана в Ню Йорк през 1981 г. и се превръща в една от най-успешните компании за грижа на ноктите в света.

Лидер в над 101 страни, сред които вече и България.

Цветовете са признати в цял свят. Над 250,000 салона използват Essie. Благодарение на изключителната трайност и специалната патентована формула против одраскване, над 7,100,000 жени по цял свят споделят страстта си по Essie.

Fashion week е една от компаниите, с които Essie Weingarten си партнира. Всеки сезон се стартират множество нови нюанси със забавни имена, създадени лично от нея.

Марката последователно печели множество награди и се ползва с доверие от много знаменитости, сред които са Анджелина Джоли, Бионсе, Ева Лонгория, Кралица Елизабет II.

Нашият въпрос към вас е: Американска ли е марката ESSIE?

За да отговорите с Да или Не натиснете следният линк: Отговори на въпроса и спечели награда!

Условия на играта:

Играта на ESSIE е с продължителност от 4 семици. В края на всяка седмица ще бъдат изтеглени на случаен принцип 3 /трима/ победителя, които ще получат по един брой лак ESSIE. С печелившите ще се свържат наши представители, за да бъде уточнено начина и времето за получаване на наградата.

Срок на играта от 10.06.2013г. до 10.07.2013г.

Печелившите от нашата игра с лакове ESSIE:

За седмицата 10.06. – 16.06
1. Мая Георгиева, гр. Бургас
2. Вероника Гинчева, гр. Плевен
3. Йорданка Ваклинова, гр. Пловдив

За седмицата 17.06. – 23.06
1. Галунка Янкова, гр. Ловеч
2. Нина Стоилова, гр. Варна
3. Петя Николова, гр. София

За седмицата 24.06. – 30.06
1. Димка Райчева, гр. Хасково
2. Лиляна Георгиева, гр.Бургас
3. Зорница Господинова, гр. Велико Търново

За седмицата 1.07. – 7.07

1. Радостин Стоянов, гр. Карнобат
2. Мария Райкова, гр. Варна
3. Симона Величкова, гр. София

Честито на спечелилите – те получават по един лак!
Моля да се свържат на тел.: 0877 277 887, за доуточняване изпращането на подаръка им!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here