Завръщането на едрите обеци

0
664

Аксесоарите винаги играят главна роля при изграждането на уникален и запомнящ се личен стил. Най-предпочитаните сред всички са обеците. Те придават изразителност на лицето и подчертават красивите черти. През този сезон се наблюдава истински бум на едрите бижута. Материята, цветовете и формата нямат особено значение, ако се комбинират умело. Обеците са повлияни от модата на седемдесетте с ексцентричната си големина и закачливите си фигури. Ето и най-популярните модели:

Метални отблясъци

Металните обеци са абсолютен хит тази есен. Дълги и къси вериги, преплетени в различни форми образуват причудлив искрящ водопад. Стигащи почти до рамената, те перфектно отиват на дълги коси и придават неповторима изтънченост. За да не направят вашата визия прекалено студена, съчетайте ги с меки материи и топли цветове.

Феерични пера

Ако искате да върнете отново цветното лято, то сложете си атрактивните обеци с пера. Те са закачливи, свежи и младежки. Срещат се в комбинация от искрящо розово, зелено и жълто с класическо черно. Отиват на жени с къси коси, но внимавайте с облеклото. Изберете дрехи с неутрални или тъмни цветове, за да не се получи натрупване.

Златен лукс

Златните обеци винаги са били символ на класа и лукс, но днес те разчупват наложените норми. Обичайната строгост и дискретност са заменени от ефирност и футуристичен полъх. Кръгли, висящи или триъгълни, златните обеци носят собствен стил. Комбинирайте ги с бели, бледорозови или кремави нюанси.

Елементи от природата           

Естествените материали кожа, дърво, камък и текстил можете да носите вече смело и с гордост. Ако обичате природата, то ще ви бъде трудно да свалите тези обеци, повлияни от четирите елемента на земята. Съчетайте ги със спортно-елеганти тоалети и коса, вплетена в популярната за сезона френска плитка.  

Кристална чистота

Диамантите са най-добрия приятел на жената. Кристалите, скъпоценните камъни и перлите обаче не отстъпват по вярност и красота. Ловко съчетани с флорални мотиви те излъчват нежност, романтика и сексапил. Облечете най-елегантната си вечерна рокля, пуснете косата си на едри букли и се насладете на нощта.

Автор: Илона Исаева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here