Женската интуиция – вашият най-добър съветник при пазаруване

0
701

Не е тайна, че момичетата обичат да пазаруват с приятелки. А много от тях се влияят изцяло от чуждото мнение. Нашият съвет е: доверявайте се единствено на себе си!

Дори и най-добрите ви приятелки са един вид ваши съпернички в битката за сърцата на противоположния пол.

Никой не спори за това, че съществува мъжка солидарност. Съществува ли женска солидарност, обаче? Да предположим, че приятелката ви е наистина благоразположена, добронамерена и ви желае само най-доброто. Дори да е така, помнете, че идеални хора няма и всеки има своите дребни недостатъци. Приятелката може да изпитва неудобство или направо боязън да ви каже истината в очите. Та нали на никого няма да му е приятно да чуе думите: “Тази дреха те прави пълна” или нещо в този дух. Ето защо се доверявайте единствено на вътрешния си глас. Само вие ще можете да прецените правилно плюсовете и минусите на дрехата, която мерите.

Основната грешка при избор на дреха

Често една жена си мисли: “Тази блузка е прекрасна, ще си я купя”. Това е разпространена основна грешка. Трябва да ви харесва не самата блузка, а начинът, по който ви стои и как се чувствате, облечена в нея. Понякога дори си струва да потърсите съвет от опитен стилист. Ще се уверите, че може да ви предложат дреха, която изглежда семпло, но в нея ще изглеждате фантастично!

При смяна на стила

Естествено, не всеки може да си позволи съветите на професионалист. Достатъчно е да владеете някои тайни. Ако сменяте стила си на обличане, промените ще засегнати и вашия характер и душевно състояние. Тук има и един нюанс. Едва ли консервативната делова дама отведнъж ще се превърне в мила домакиня и обратно – т.е. не прескачайте много стъпала наведнъж. Въведете промяната плавно. Но ако все пак се налага да си сложите скъпи украшения, подберете луксозен тоалет, в синхрон с аксесоарите. Повишили са ви на висока и отговорна длъжност – костюмите ви трябва да са в сивата, бежовата, тъмната гама. От друга страна, ако ежедневието ви е свързано със спокоен домашен живот, се насочете към стила casual – удобни ризи, дънки. При най-малкото колебание какво да облечете, послушайте женската си интуиция – вашият най-добър съветник.

Редактор: Весела Христова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here