Естетични намеси в областта на деколтето

0
645

Декември е месец, изпълнен с празнично веселие. Семейни вечери, служебни партита, балове… Трескаво търсене и избор на тоалети.

Ако дрехата ви разкрива повече от шията и деколтето, е добре да включите някои козметични процедури в списъка на неотложните задачи преди дългоочакваната вечер.

Един от основните критерии за това, как ви възприемат околните, е красотата на вашата кожа. Дори да притежавате впечатляващ бюст, истински ефектно ще изглеждате само тогава, когато и деколтето ви е идеално. Естетичната медицина ни предлага някои решения за съвършена визия в тази деликатна зона.  

Първа помощ

Биоревитализация – инжекции с хиалуронова киселина. Препоръчват се още при първите признаци на стареене. Подмладяващият ефект е видим още след първото посещение при козметолог. Един курс (около пет сеанса)  повишава тонуса на тъканите, отстранява малките повърхностни линии, хидратира и подобрява тена на кожата. Ако се нуждаете само от освежаване в областта на деколтето, без отстраняване на явни недостатъци, то тази процедура ви е напълно достатъчна.
Прилив на енергия

Характерното при съвременните методи за апаратно подмладяване е, че един прибор може да има няколко взаимодопълващи се функции. Например, в областта на деколтето може да се използва ELOS-подмладяване –  технология, съединяваща 2 енергии: биполярна радиочестота и светлинна енергия. В превод от английски ELOS означава “електрооптическа синергия”.

Радиочестотната обработка стимулира синтеза на колаген и възвръща еластичността на тъканите, а светлината изравнява тена и текстурата на кожата, отстранявайки при това  неголемите пигментни петна, бръчици и съдови “звездички”.

Пълна реконструкция

Може да се преборите едновременно с няколко козметични дефекта – хиперпигментация, неравности по релефа и др. в зоната на деколтето, ако се възползвате от  подмладяването с фито стволови клетки или с метода Regen PRP (Platelet Rich Plasma), при който се използва венозна кръв от пациента, която преминава през центрофугиране, за да се получи плазма с концентрирано тромбоцитно съдържание и растежни фактори.

Противопоказания

Методите на апаратното подмладяване са противопоказни при определени заболявания, включително някои ендокринни и имунни. В много редки случаи кожата не се повлиява от радиочестотното въздействие.

Редактор: Вера Янева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here