Елекът – избор, обещаващ разнообразие

0
694
A model walks the runway at the Ralph Lauren Collection Fall 2010 Fashion Show during Mercedes-Benz Fashion Week at 275 Hudson Street on February 18, 2010 in New York, New York.

Ако искате да промените външния си вид с минимум инвестиции, облечете елек. Актуални модели са не само елeците с класическа кройка. Витрините изобилстват от многообразие на модели – с различна дължина, с джобове и качулки, с оригинално закопчаване и от нестандартни материи. Кройките – вталени или свободни, предоставят възможност за избор, съобразен с фигурата. Елекът е не само удобна дреха, но може да бъде силен декоративен елемент в облеклото.

Много от вас притежават дрехи, които трудно се съчетават с други. Черният елек предлага елегантно решение на този въпрос – идеален посредник в своеобразния моден “диалог” между джинси, тениски, поли  и др. и препоръчителен елемент в гардероба на дамите с рубенсови форми. Пъстрият елек, от своя страна, ще съживи и ще придаде шик на всеки тоалет в тъмни тонове. Дори най-обикновените дрехи изглеждат по оригинален начин, ако са подчертани с елек.

Класическият елегантен елек е подходящ при деловия стил, удобно решение за ежедневието. Семплата кройка на дрехата прекрасно допълва изчистените модели панталони, рокли и поли. По-удължените варианти са подходящи при панталони.

За разкош облечете елек с кожа с косъм – актуална тенденция, наложила се още през миналия сезон. Предлагат се както модели от скъпи кожи, така и в ековариант.

Редактор: Вера Янева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here