Диамантите в служба на красотата

0
702

Диамантеното микродермоабразио представлява шлифоване на кожата с апарат с диамантени глави и вакуум. Практикува се върху лицето, шията, бюста и други участъци на тялото и се препоръчва при:
*) стрии и белези
*) удебеляване на горния слой на епидермиса
*) недобър тен на кожата
*) запушени пори
*) пигментни петна
*) възрастови изменения на кожата
*) акне и последици от акнето

Предимствата на процедурата:
*) Не образува токсичен прах, който може да попадне върху кожата или в дробовете на клиента или козметолога.
*) Терапията е безболезнена и няма странични ефекти.
*) Специалният набор от диамантени глави с различна големина гарантира ефикасност при всички типове кожа и в най-деликатните места (клепачи, труднодостъпни зони на носа).
*) Придава на кожата копринена гладкост.
*) Добри резултати при стрии и белези.
*) Веднага след сеанса клиентът може да си постави грим и да се занимава с ежедневните си дейности.

Видове микродермоабразио:
*) Ако имате дребни бръчици, повяхнал тен, запушени пори, насочете се към повърхностната процедура, която е безболезнена и ще ви отнеме около 45 минути. За затвърждаване на резултата са достатъчни 4-6 посещения при специалист.
*) При по-дълбоки бръчки, пигментни петна и неголеми белези ще ви е необходима терапия, която ще е по-дълбока и повече сеанси: 6-10.
*) Големите белези или стрии се нуждаят от дълбоко микродермабразио, което обикновено се комбинира с мезотерапия и пилинг.

Противопоказанията са свързани с някои заболявания: херпес, възпаления, инфекциозни болести, склонност към келоиди и др.

Предимствата на метода са: безболезненост, бърза регенерация на тъканите, траен резултат. След микродермоабразио ефикасността на козметичните препарати и последващите терапии се повишава до 90%.

Редактор: Весела Христова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here