Грим по здрач

0
774

Новият епизод от любовта между Бела Суон и Едуард Кълън е вече по екраните. „Здрач: Зазоряване, част първа“ ни разказва красива приказка за осъществената любов между простосмъртната девойка и мистериозния вампир. За феновете на поредицата това е добър повод да се превъплътят в любимата си героиня със… средствата на козметиката.

Блестяща кожа

Вампирите от сагата “Здрач” блестят на слънчева светлина като обсипани с диамантен прах. Ние – простосмъртните, ще постигнем подобен безупречен сияещ тен с помощта на подходящ хайлайтер. Нанесете сухия или кремообразен продукт върху горната част на скулите си, а остатъка нежно втрийте върху връхчето на носа. Златните оттенъци са подходящи за мургава или загоряла кожа, а цветовете в розовата гама и шампанско подчертават естествения светъл тен. Избягвайте студените тонове – придават болезнена бледност на лицето.

Устни като кръв…

Няма нужда да.си пускате кръв, за да постигнете този ефект – едно изкусно нанесено по устните червило ще свърши работа. Сложете си течен гланц или разнесете с върха на  пръстите червило. Използвайте нюансите малина, вишна, бургундско  червено, боровинка.

Гладка и права коса  

Във Форкс вали постоянно. Тайното оръжие на стилистите от кинопродукцията за спасение от просмукващата се навсякъде влага са били продуктите, контролиращи буйните коси. Независимо дали имате дълга, права коса като Бела или щръкнала прическа като Алис, ще правите неотразимо впечатление, ако тя е гладка и лъскава. За максимален блясък използвайте иновативни качествени продукти.

Светла кожа и чист тен

Какво е общото между вас и членовете на фамилията Кълън? Познахте – страхът от слънцето. Няма нужда да се криете в пещера, за да защитите кожата си, просто използвайте широкоспектърен крем, предпазващ както от UVA, така и от UVB лъчи.

Секси поглед
Първо нанесете кестеняви сенки  до гънката на клепача. Използвайте мат сенки на прах – кремообразните и перлените отразяват повече светлина. След това очертайте очите с мек молив в шоколадово и размажете леко с върха на пръстите си. Погледът ви ще стане изразителен и загадъчен.
Очите на простосмъртните не сменят цвета си в зависимост от настроението. Но на вампирите се сменя и погледът им става особен… Ще постигнем подобен ефект, като нанесем подходящите сенки за очи. Розовите нюанси ще подчертаят златистите петънца в зеления и кафяв ирис. За сините очи  са подходяши прасковени и златисти нюанси.

Редактор: Вeра Янева

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here