Горещи тенденции дамско бельо лято 2011

0
680

Красивото и изящно бельо… то просто никога не е достатъчно в женския гардероб. Понякога само мисълта какво сте облекли под строгия делови костюм може да повиши настроението ви в тежък работен ден. Какви колекции бельо предлагат за това лято марките Etam, Mula, Victoria’s Secret, Agent Provocateur?

Нежно докосване
Матов или леко преливащ сатен, млечни и розови оттенъци, минимум декоративни елементи и форма на чашките, идеално моделираща бюста. Това е една от най-актуалните модни тенденции за 2011. Изключително женствени и нежни, тези модели изглеждат едновременно невинно и съблазнително. През летния сезон си остават популярни сутиените „push-up“, които визуално увеличават и поддържат гърдите.

Дантелени мечти
Дискретните десени заедно с нежната дантела са способни да сътворят чудо и да ви върнат усещането за младост, ако, разбира се, това е необходимо. В тези комплекти идеално се съчетават най-деликатните оттенъци на жълто, розово, прасковено. Образът на съвременната Лолита е готов! Можете смело да комбинирате сутиени и бикини от различни комплекти, които си приличат по цвят и рисунък на дантелата.

Време е за сън
В този стил са издържани модерните памучни комплекти, изключително подходящи, когато стане време да се отпуснете в прегръдките на съня. Топ, решен в телесен или бледобежов цвят плюс бикини с пъстри принтове е идеално решение за тийнейджърките. Комплектът от ослепително бели боксерки и ярък едноцветен топ подхожда почти на всяка жена. Просто, удобно и секси. По-провокативната версия е блузка с шнурчета и дантелени бикини.
 

Весело лято
Цветя и пеперуди, ярки цветове и контрастни съчетания. Подобно бельо съвсем не е привилегия само на момичетата. Всяка от нас може да си го позволи, още повече че в този стил могат да се открият както модели за тийнейджърки, така и универсални варианти. Особено ефектно изглеждат  разноцветните пеперуди на черен фон.

Black & White
Едно от най-изисканите цветови съчетания. Сутиен и бикини, решени в цвят шампанско и комбинирани с черна дантела. С черния цвят често се съчетават всички оттенъци на телесната и бежово-розовата гама, но Victoria’s Secret избра оригинален дует на черно и бяло, който е много свеж и секси.

Вариации в сиво
Обратно на разпространеното мнение сивият цвят има разкошни оттенъци, и 2010 година, когато сивото беше актуална тенденция, го доказа. Бельо в сив цвят звучи скучно? Но перлено сивата дантела с лек синкав оттенък изглежда съвършено различно – стилно и кокетно. Бельото от тъмносив сатен с метален блясък е просто великолепно. А светлосивите оттенъци са много нежни и деликатни. Жените с богато въображение и нестандартно мислене често избират бельо, решено в различни вариации на този сложен цвят.

Бяла класика
Бялата дантела, съблазнителните пояса и чорапи изглеждат прекрасно през лятото – в контраст със слънчевия загар. Бельото в бяло, заедно с черното и червеното, е в рейтинга на мъжките предпочитания. Този класически символ на невинност и чистота едновременно носи в себе си силен заряд на сексуалност.

Живот в розово
Розовото и бялото са едни от най-актуалните цветове за лято 2011. Разбира се, това се отнася и за тенденциите в бельото, където нежнорозовите оттенъци съжителстват с наситените тонове, близки до цвят фуксия. Една от находките на лято 2011 е ефектът на леопардова или змийска кожа, изпълнен в розов и черен цвят. Подобно бельо изглежда едновременно дръзко и женствено. Класическата леопардова тема също присъства в летните колекции.

Черно, прозрачно, секси
Прозрачен шифон, изящна дантела, необичайни бродерии, малки къдрички – всичко е перфектно съчетано в новите комплекти бельо. Това лято моделите в черен цвят се отличават с невероятна лекота, открита съблазън и удивителен шик. Черното прозрачно бельо е един от хитовете на лято 2011, придава мистериозна загадъчност и подчертава вашия сексапил.

Провокация в червено
Червено – цветът на агресивната сексуалност, неизчерпаема енергия и безброй предизвикателства. Червеният цвят има сложна палитра, от която всяка жена може да избере най-подходящия оттенък. Дали ще се спрете на топлите спокойни нюанси, близки до виненочервеното или предизвикателните огнени тонове, зависи изцяло от вашите усещания.

Редактор: Поли Манолова

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here